5 "Do’s" και 5 "Dont's" για δέρμα που ακτινοβολεί!


5 "Do’s" και  5 "Dont

Διαβάστε αναλυτικά

Κατά καιρούς ανακαλύπτουμε με τη βοήθεια κυρίως του internet διάφορα χρήσιμα tips για να φροντίζουμε το δέρμα μας. Εξάλλου,  ένα υγιές και λαμπερό δέρμα μαρτυρά κι έναν απόλυτα υγιή οργανισμό. Δεδομένου, λοιπόν , ότι δέρμα είναι- μεταξύ άλλων- καθρέφτης της υγείας μας, πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση ώστε να ανταποκρινόμαστε ταχύτατα στις ανάγκες του που συχνά ανακύπτουν. Ένα δέρμα που ακτινοβολεί θα μας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα ανεβάσει τη διάθεση μας στα ύψη! Τα πέντε πιο πολύτιμα “boosters” για σφριγηλό και νεανικό δέρμα είναι τα εξής:

1) Ω3 λιπαρά

Τροφές πλούσιες σ’ αυτά  τα θρεπτικά για τον οργανισμό λιπαρά είναι υπεύθυνες για τη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος. Ακολούθησε ένα fitness-focused τρόπο ζωής και ένταξε το σολωμό, τη σαρδέλας αλλά και το θρεπτικό λιναρόσπορο στη διατροφή σου!

2) Τσάι Matcha – Evzin Bio

Περίοπτη θέση δε θα μπορούσε να μην κατέχει ο βασιλιάς των ροφημάτων  τσαγιού που καλλιεργείται και χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες ήδη στην Ιαπωνία, τη γεννέτειρά του . Αυτό το ασιατικό μυστικό ομορφιάς  θα σε βοηθήσει να αποφύγεις τη σπατάλη πολλών χρημάτων σε ακριβά προϊόντα  περιποίησης. Αρχικά, σκέψου οτι το πράσινο αυτό φίλτρο είναι πλούσιο σε κατεχίνες, γεγονός που καταπολεμά το σχηματισμό των ελεύθερων ριζών. Οι περίφημες αντιοξειδωτικές του ιδιότητες συμβάλλουν στη σφριγηλότητα του δέρματος, γι’αυτό και συνίσταται η χρήση αυτού του premium τσαγιού σε σπιτικές μάσκες προσώπου σε συνδυασμό με χυμό λεμονιού και μέλι.

3) Μαύρη σοκολάτα

Το κακάο εκτός από πολύτιμος σύμμαχος σου σε μάχες με την  υπογλυκαιμία, είναι ένα ισχυρό κοκτέϊλ αντιοξειδωτικών, βιταμινών και μετάλλων που καταστρέφει τις ελεύθερες ρίζες, διατηρώντας το δέρμα σου λαμπερό. Το ασβέστιο που περιέχει θρέφει το δέρμα και του χαρίζει τη χαμένη του υγρασία. Επομένως ομορφαίνει, δεν παχαίνει!

4) Αλόη

Μαγικός χυμός που μειώνει τα σημάδια γήρανσης! Εφαρμόσε το σαν toner σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό κατά τις βραδινές ώρες και το πρωί θα ξυπνήσεις με νέο δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και τοπικά αν θες καταπολεμήσεις τις ανεπιθύμητες “eye-bags”. Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και προλαμβάνει την ξηρότητα.

5) Νερό

Άφθονη πηγή υγρασίας για τον οργανισμό και το δέρμα που αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και χαρίζει ζωή και λάμψη.

Και τώρα να τι πρέπει να αποφύγεις αν θες πραγματικά να διατηρήσεις το δέρμα σου υγιές και νεανικό:

1) Καφές

Παρά την ψευδαίσθηση της ενέργειας που παροδικά σου χαρίζει, επιταγχύνει τη διαδικασία γήρανσης λόγω της αφυδάτωσης που προκαλεί στον οργανισμό.

2) Αλκοόλ

"Μέτρον άριστον" στην κατανάλωσή του , καθώς αφαιρεί και αυτό την υγρασία από το πρόσωπο και καταστρέφει τη φυσική του λάμψη.

3) Μη ορθή χρήση αντηλιακής κρέμας

Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες η χρήση της φαντάζει σωτήρια αφού η ακτινες  UV καραδοκούν και προκαλούν σημάδια που δεν σβήνονται!

4) Αλάτι

Μπορεί να νοστιμίζει τη ζωή μας, αλλα δεν παύει να αφυδατώνει τον οργανισμό μας σε μεγάλο βαθμό. Μειώνει την ελαστικότητα του δέρματος και αυξάνει την αρτηριακή πίεση.

5) Απερίσκεπτη κατανάλωση υδατανθράκων

Το άμυλο που βρίσκεται μεσα στις αγαπημένες μας τροφές όπως τα μακαρόνια και το ψωμί, αυξάνει γλυκόζη στο αίμα και αυτόματα στερεί τη λάμψη και την υγεία που το δέρμα μπορεί να εκπέμπει όταν η κατανάλωση τους γίνεται με μέτρο.

Προμηθεύσου σήμερα το Matcha Tea σου από την Evzin Bio!

Τηλέφωνο: 7000-40-80

http://www.evzinbio.com/shop/?lang=el

www.facebook.com/EvZinBio
 

Tags evzin bio, matcha


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2755 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4064 s // Total time: 2.6819 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X