Ελένη Μενεγακη - Μάκης Παντζόγλου: Έχουν επέτειο γάμου και κάνουν διακοπές εκτός Ελλάδας


Ελένη Μενεγακη - Μάκης Παντζόγλου: Έχουν επέτειο γάμου και κάνουν διακοπές εκτός Ελλάδας

Μάθετε πιο ρομαντικό προορισμό επέλεξαν…

Κλείνοντας την εκπομπή της Παρασκευής, 16 Φεβρουαρίου η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στους τηλεθεατές πως δεν θα έχει εκπομπή την Καθαρά Δευτέρα και σήμερα μάθαμε το λόγο!

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το ταξίδι της στην Ταϊλάνδη που δεν γνωρίζαμε

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram, ότι περνάει το τριήμερο εκτός Ελλάδας μαζί με τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι βρίσκεται στο Παρίσι και απολαμβάνει τις ομορφιές της ερωτικής αυτής πόλης. Βέβαια, όπως σας έχουμε ήδη γράψει, το ταξίδι της έγινε και για επαγγελματικούς λόγους καθώς θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα στην πόλη του Φωτός, για καμπάνια εταιρείας καλλυντικών που εκπροσωπεί, όμως ήταν μια καλή ευκαιρία για να περάσει ξεχωριστά μια πολύ σημαντική ημέρα για εκείνην.

Διαβάστε επίσης: Η συγκινητική κίνηση ανθρωπιάς της Ελένης Μενεγάκη που λύγισε τους τηλεθεατές στη σημερινή της εκπομπή

Η Ελένη και ο σύζυγος της, Μάκης Παντζόπουλος, σήμερα έχουν επέτειο γάμου! Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της από το Παρίσι και διαδικτυακή της φίλη “μαρτύρησε” την επέτειο, μέσω των σχολίων.

Συγκεκριμένα, έγραψε κάτω από το στιγμιότυπο: “Ελένη μου χρόνια σας πολλά, να τα εκατοστήσετε και να είστε μαζί μέχρι τα βαθιά γεράματα”! Η Ελένη την επιβεβαίωσε, απαντώντας της: “Σ’ ευχαριστώ πολύ! Που το ξέρεις;”! Να σας θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια, επιβεβαίωσε τον γάμο της αρκετές φορές έμμεσα, μέσω της εκπομπής της.

Δείτε την φωτογραφία και τα σχόλια:

 

A post shared by @elenimenegaki on


Tags ελενη μενεγακη, Μάκης Παντζόπουλος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8527 s (227 Queries.) // Parse time: 0.4452 s // Total time: 3.2979 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X