Δώρος Παναγίδης: Νούμερο ένα θέμα στα ελληνικά μέσα


Δώρος Παναγίδης: Νούμερο ένα θέμα στα ελληνικά μέσα

Ο παίκτης του \"Power of Love\" ήδη έχει κάνει αίσθηση.Το παιδί του, η πρώην σύντροφός και ο ανατγωνισμός με τους συμπαίκτες του

Το ενδιαφέρον των κοριτσιών σε συγκεκριμένα αγόρια μάλλον έχει σταθεί αφορμή για να ξεκινήσει και ο ανταγωνισμός ανάμεσα τους στο νέο ανατρεπτικό τηλεοπτικό show που απολαμβάνουμε καθημερινά στις 15:30 στο ΣΙΓΜΑ. Στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε χθες βλέπουμε τους άντρες να βλέπουν ανταγωνιστικά το δικό μας, τον Κύπριο Δώρο Παναγίδη αφού φαίνεται ότι έχει καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον των γυναικών. Συγκεκριμένα ο Δώρος είπε στον Ανδρέα και τον Σωκράτη πως χαίρεται όταν οι φίλοι του πηγαίνουν καλά. Ο Ανδρέας και ο Σωκράτης θέλοντας να τον πειράξουν του είπανε να βγει με όλες για καφέ και να τους καλέσει για να τους πασάρει καμία, και ότι έτσι θα είναι ποιο εύκολο αφού μεταξύ τους έχουν οικειότητα. Στη συνέχεια ο Ανδρέας έκανε λόγο για ανταγωνισμό ανάμεσα σε εκείνον και τον Δώρο και πως σήμερα ένοιωσε ότι η σχέση τους δεν είναι ίδια. Ο Δώρος από την άλλη είπε ότι δεν βλέπει ανταγωνισμό, αφού δεν μπορεί να συγκριθεί με κάποιον άλλο και ας βγάλει η κάθε μια τα συμπεράσματα από τον χαρακτήρα τους.

Διαβάστε επίσης: Πως αντέδρασαν οι 6 γυναίκες μόλις είδαν το Δώρο Παναγίδη στο νέο ανατρεπτικό show του ΣΙΓΜΑ "Power of Love"

Σε μια άλλη εξέλιξη τα ελληνικά δημοσιεύματα ασχολούνται με τη ζωή του Δώρου Παναγίδη πριν μπει στο παιχνίδι για την πρώην σύντροφό του και το παιδί του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, χώρισε από τη χορεύτρια Νάταλι Κάτερ, με την οποία διατηρούσαν πολύχρονο δεσμό και έχουν αποκτήσει μία κορούλα για να βρεθεί στο παιχνίδι.. Ο Δώρος συνεχίζει το ρεπορτάζ δηλώνει 30 χρόνων,έχει μεγάλη ζήτηση στο γυναικείο φύλο και πολλά τατουάζ να κοσμούν το γυμνασμένο κορμί του. Ο παίκτης που ψάχνει να βρει τον έρωτα στο παιχνίδι του ΣΙΓΜΑ μέχρι στιγμής δεν έχει καμία αναφορά ούτε στον πρόσφατο χωρισμό του αλλά ούτε και στο γεγονός ότι είναι μπαμπάς.

 

Tags δωρος παναγίδης, Power of Love, Τηλεοραση, ΣΙΓΜΑ, Νάταλι Κάτερ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.8535 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3316 s // Total time: 2.1852 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X