Φαίη Σκορδά: Ο γοητευτικός άντρας που τη συνόδευσε σε έξοδό της


Φαίη Σκορδά: Ο γοητευτικός άντρας που τη συνόδευσε σε έξοδό της

Για ποιον πρόκειται; Δείτε τις εικόνες

Μια βόλτα στο Καβούρι απόλαυσε την περασμένη Κριακή το πρωί η Φαίη Σκορδά, έχοντας πάντα μαζί της τους δύο άντρες της ζωής της, που δεν είναι άλλοι από τους γιους της, τον 7χρονο Γιάννη και τον 4χρονο Δημήτρη. Η παρουσία ωστόσο ενός νεαρού που δεν άφησε λεπτό από τα μάτια του τη Φαίη και τα παιδιά προκάλεσε όπως ήταν φυσικό τα βλέμματα των περαστικών. Η Φαίη μετά από καιρό, δεν εμφανίστηκε μόνη της στην καθιερωμένη βόλτα που κάνει με τους γιους της...Στις αποκλειστικές φωτογραφίες του youweeklygr βλέπουμε αυτό τον άντρα που είναι μάλιστα και πολύ γοητευτικός. Ωστόσο όπως διαβάζουμε δεν πρόκειται για μια σχέση ή ένα φλέρτ αλλά και για ένα πολύ δικό της άνθρωπο. Άτομο από το περιβάλλον της παρουσιάστρια ενημέρωσε την ιστοσελίδα πως ο συγκεκριμένος άντρας που στέκεται στο πλευρό της και παίζει με τα παιδιά της, είναι ο ξάδερφος της από την Θεσσαλονίκη Θοδωρής που ήρθε Αθήνα για να τους δει.

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: Έμεινε άφωνη και δεν πίστευε την έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της για τα γενέθλια της!

"Η Φαίη και σχέση να κάνει στο μέλλον, δεν πρόκειται αμέσως να τον γνωρίσει στους γιους της! Αυτός είναι ξάδερφος της... Είναι πολύ προσεκτική σε αυτά και ακόμη δεν νιώθει έτοιμη να προχωρήσει για κάτι καινούριο! Θέλει πρώτα να είναι τα παιδάκια της καλά...", αποκαλύπτει στο youweeklygr η ίδια πηγή.

Tags φαιη σκορδα, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1939 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4603 s // Total time: 2.6541 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X