Η Cacharel δηλώνει "Yes I am"


Η Cacharel δηλώνει "Yes I am"

Το 1ο πικάντικο cremoso άρωμα

Για τις νέες γυναίκες της γενιάς του Yes I Am, η Cacharel τολμά ένα άρωμα που όμοιό του δεν υπάρχει: το πρώτο "πικάντικο Cremoso". Ένα Eau de Parfum που βασίζεται για πρώτη φορά στην πικάντικη, κρεμώδη αντίθεση της κρέμας κάρδαμου και χαρακτηρίζεται χαρακτηρίζεται "πικάντικο Cremoso".

Όπως τα gourmet εδέσματα, το Yes I Am τολμά να αντιπαραβάλλει τον πικάντικο χαρακτήρα του αιθέριου ελαίου κάρδαμου με μια γλυκιά κρεμώδη συμφωνία, αντίθετες νότες raspberry και μανταρινιού και δροσερές, λουλουδάτες νότες άνθους, πιπερόριζας, γαρδένιας και γιασεμιού. Μια ανεξάρτητη οσφρητική ταυτότητα που κρύβει τη δύναμή της στις αντιθέσεις .

Ένα τολμηρό τολμηρό άρωμα με απροσδόκητη αντίθεση ανάμεσα σε μια αισθησιακή, κρεμώδη συμφωνία και στην ένταση του πικάντικου κάρδαμου. Μια ζωηρή έκρηξη θηλυκότητας με λουλουδάτες λουλουδάτες συμφωνίες γιασεμιού, γαρδένιας και άνθους πιπερόριζας συνδυάζεται με αστραφτερές νότες raspberry και μανταρινιού.

Για ένα εθιστικό ανατολίτικο ανατολίτικο και πικάντικο άρωμα που δεν είναι είναι απλώς πρωτοποριακό: είναι τολμηρό, όπως η γυναίκα που το φορά".

Tags CACHAREL, Cacharel Yes I am, beauty, perfume, αρωμα, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5341 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3535 s // Total time: 2.8876 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X