Η Elemis δημιούργησε μια νέα σειρά περιποίησης της επιδερμίδας φιλική προς τους χορτοφάγους


Η Elemis δημιούργησε μια νέα σειρά περιποίησης της επιδερμίδας φιλική προς τους χορτοφάγους

Για ορατά πιο υγιή επιδερμίδα

H Elemis ανέπτυξε τη νέα σειρά περιποίησης της επιδερμίδας Superfood: μια συλλογή από συμπυκνωμένα θρεπτικά συστατικά, φιλική προς τους χορτοφάγους (vegan-friendly), που αποτελείται από το Superfood Facial Wash, τη Superfood Day Cream και τη Superfood Night Cream, που έρχονται να ενταχθούν στο ήδη βραβευμένο Superfood Facial Oil.

Τροφοδοτήστε την επιδερμίδα σας από έξω προς τα μέσα, με τις αγνές και πανίσχυρες συμπυκνωμένες υπερτροφές, για ορατά πιο υγιή επιδερμίδα. Η σειρά αυτή συνδυάζει όμορφα την αποδεδειγμένα αποτελέσματα της επιστήμης και της τεχνογνωσίας, πίσω από κάθε προϊόν Elemis. Το αποτέλεσμα; Μια εξωτερική φρεσκάδα και λάμψη που απλά δεν μπορείτε να κρύψετε.

Απαραίτητα συστατικά σε αυτές τις ισχυρές φόρμουλες είναι τα σύμπλοκα των Supergreen και Supergrain, πλούσια σε αντιοξειδωτικά, Ωμέγα λιπαρά οξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα συστατικά για τη θρέψη του δέρματος.

Η σειρά περιποίησης της επιδερμίδας Superfood διαθέτει ένα Πρεβιοτικό, ειδικά σχεδιασμένο να βοηθά και να υποστηρίζει την απαραίτητη για την επιδερμίδα μας μικροχλωρίδα στην επιφάνεια του δέρματος και βοηθά στην ισορροπία και τη διατήρηση του ευαίσθητου οικοσυστήματος της επιδερμίδας.

Ειδικά σχεδιασμένη για την ευεξία και την υγεία της επιδερμίδας, η σειρά περιποίησης Elemis Superfood ταιριάζει απόλυτα σε έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής. Τώρα, με μια ολοκληρωμένη σειρά, από την αρχή μέχρι το τέλος, μπορείτε να βοηθήσετε το δέρμα σας να λειτουργεί υγιεινά, με τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται για μια πιο φρέσκια, υγιή και λαμπερή εικόνα.

SUPERFOOD FACIAL WASH

Απλώστε το καθαριστικό αυτό gel με κινήσεις μασάζ στο δέρμα, προσθέστε λίγο νερό και αφήστε το να απορροφήσει και να απομακρύνει τους ρύπους, τις ακαθαρσίες και το περιττό σμήγμα από την επιδερμίδα. Οι σπόροι από Μπρόκολο, Avocado και οι σπόροι από Κολοκύθα, προσφέρουν μια ισορροπημένη διατροφή από ενεργά συστατικά και είναι ικανά να μεταμορφώσουν το δέρμα με έλλειψη ζωτικότητας σε μια λαμπερή, φρέσκια και με ορατά ακτινοβόλο όψη επιδερμίδα.

SUPERFOOD DAY CREAM

Eίναι πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά και συνδυάζεται με ένα Πρεβιοτικό, το οποίο προστατεύει το δέρμα από τους εξωτερικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες και βοηθά το δέρμα να φαίνεται και να αισθάνεται υγιές. Το Lactobionic Acid, είναι γνωστό για την ικανότητα του να απαλύνει την επιδερμίδα και να χαρίζει άμεσα λάμψη.

SUPERFOOD NIGHT CREAM 

Δώστε τροφή στο ξηρό και εξαντλημένο δέρμα με εντατική διατροφή με τη Superfood Night Cream, βοηθώντας την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της φυσιολογικής του ανάπλασης τη νύχτα. Απαραίτητα λιπαρά οξέα, από Σπόρους Chia, Λιναρόσπορο, Μαύρους Σπόρους και το λάδι από Φλοιό Ρυζιού που περιέχονται στο σύμπλοκο Supergrain, βοηθούν στο να κλειδώσετε την υγρασία βαθιά μέσα στο δέρμα σας. Ένα Πρεβιοτικό βοηθά στην ισορροπία της μικροχλωρίδας της επιδερμίδας, για μια υγιή και απόλυτα ορατή εξωτερική λάμψη.

SUPERFOOD FACIAL OIL

Ένα μείγμα από υψηλής συγκέντρωσης υπερτροφών, που θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος. Ισχυρά αντιοξειδωτικό και πλούσιο σε Ωμέγα λιπαρά οξέα Μπρόκολο, Λιναρόσπορος και Ραπανάκι, προσφέρουν τροφή στο δέρμα και μαλακώνουν και απαλύνουν την επιδερμίδα.
Ελαφριάς υφής, μη λιπαρή σύνθεση και εύκολα απορροφήσιμο, το λάδι αυτό, προσφέρει στο δέρμα σας εξισορρόπηση και μια υγιή και λαμπερή όψη.

Tags elemis SUPERFOOD, elemis, face, beauty, προσωπο, Ομορφια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9734 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3226 s // Total time: 2.2960 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X