Η Αγγελική Κοκάλιτσα σπάει τη σιωπή της και εξηγεί γιατί ήταν αυτή που έφυγε από το "Survivor 2"


Η Αγγελική Κοκάλιτσα σπάει τη σιωπή της και εξηγεί γιατί ήταν αυτή που έφυγε από το "Survivor 2"

Οι πρώτες δηλώσεις 

Η Αγγελική Κοκαλίτσα, ήταν η πρώτη από την ομάδα των "Μαχητών" που αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΙΓΜΑ, "Survivor 2", αφού εκείνη ήταν αυτή που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους σε σύγκριση με τους άλλους δύο παίκτες που ήταν υποψήφιοι για αποχώρης, το Νίκο και τη Ροδάνθη. Μετά την αποχώρησή της, η όμορφη παίκτρια μίλησε για τη σύντομη αλλά όμορφη εμπειρία της δίνοντας και μία εξήγηση για το λόγο που ήταν προτεινόμενη από τους συμπαίκτες της αλλά και για το λόγο που οι τηλεθεατές δεν την υποστήριξαν για να παραμείνει στο παιχνίδι. Η ίδια λίγο πριν να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο έκανε και τις πρώτες της δηλώσεις:

Διαβάστε επίσης: Απίστευτο! Ποια παίκτρια των "Μαχητών" του "Survivor 2" είναι εγγονή γνωστού εφοπλιστή

"Ήταν μια τεράστια δοκιμασία για εμένα. Κατάφερα να μπω και να το ζήσω. Από το νησί θα μου λείψει σίγουρα το ότι ήθελα να αγωνιστώ παραπάνω και να δώσω αυτό που ήθελα εγώ. Η αλήθεια είναι ότι εγώ δέθηκα περισσότερο με το καινούργιο μέλος, τη Ζωή. Δεν ήμουν δεμένη με την ομάδα", είπε η Αγγελική Κοκαλίτσα.

Διαβάστε επίσης: Το άγνωστο δράμα της Μαρίνας Πηχού από το "Survivor 2" που την οδήγησε στο να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι

Tags αγγελικη κοκαλιτσα, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, survivor 2, ΣΙΓΜΑ, Τηλεοραση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2186 s (235 Queries.) // Parse time: 0.3198 s // Total time: 2.5384 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X