Τα έξυπνα μυστικά της άψογης σιλουέτας των διασήμων!


Τα έξυπνα μυστικά της άψογης σιλουέτας των διασήμων!

Κάντο όπως οι stars

Τα βήματα που ακολουθούν οι διασημες γυναικες για να διατηρούνται σε φόρμα είναι απλά και άκρως αποτελεσματικά.

Jessica Beil

"Καθημερινά κάνω κάτι διαφορετικό για να γυμναστώ. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι πηγαίνω στο γυμναστήριο ή στην πισίνα ή κάνω αναρρίχηση με τα τρία σκυλιά μου".

TIP

Δεν έχουν όλοι ελεύθερο χρόνο για να γυμναστούν, αλλά αυτό δεν πρέπει να αποτελεί δικαιολογία για να μένουν αδρανείς. Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας συμβουλεύει να κάνουμε οποιοδήποτε είδος φυσικής δραστηριότητας το λιγότερο για μία ώρα την ημέρα. Για παράδειγμα, οι διατάσεις στη δουλειά ή το ανέβασμα από τις σκάλες αντί με το ασανσέρ ή η βόλτα με τον σκύλο είναι ιδιαίτερα βοηθητικά.

Katy Perry

"Μου αρέσει να βάζω χρώμα στο αθλητικό στυλ μου όταν γυμνάζομαι".

TIP

Αφήστε στην άκρη το παλιό σας φούτερ και τη φόρμα σας και δοκιμάστε ένα καινούργιο, ανανεωμένο αθλητικό look. Η κατάλληλη ενδυμασία δεν μας κάνει μόνο να δείχνουμε καλύτερα, αλλά βελτιώνει και το πώς αισθανόμαστε για τη γυμναστική. Επενδύστε σε κομμάτια που έχουν καλή ποιότητα, έντονα χρώματα ή σε αθλητικά εσώρουχα και κολάν που αναδεικνύουν τα πόδια.

Jennifer Lopez

"Με τον προσωπικό μου γυμναστή κάνουμε εκατομμύρια προβολές και βαθιά καθίσματα".

TIP

Τα βαθιά καθίσματα είναι μια εξαιρετική άσκηση για τη γράμμωση και την τόνωση των μηρών, των γλουτών και της κοιλιάς. Για να είστε σίγουροι ότι επικεντρώνεστε στους σωστούς μυς, πρέπει να έχετε τη σωστή στάση. Πιο συγκεκριμένα, καθίστε με τα πόδια ανοιχτά στο ύψος των ώμων. Εισπνεύστε λυγίζοντας τα γόνατα σαν να κάθεστε, με ίσια την πλάτη και σφιχτή την κοιλιά, και ανεβαίνοντας εκπνεύστε.

Olivia Wilde

"Μεγάλωσα χορεύοντας, οπότε μου αρέσει η γυμναστική που με κάποιον τρόπο εμπεριέχει χορό".

TIP

Αν η άσκηση στο γυμναστήριο σας κάνει να βαριέστε εύκολα, δοκιμάστε μια τάξη με Zumba. Οι σχολές χορού περιλαμβάνουν μαθήματα αερόβιας προπόνησης, το οποίο σημαίνει ότι χρησιμοποιείται μεγάλη ποσότητα οξυγόνου και έτσι παράγεται περισσότερη ενέργεια, η οποία καίει το λίπος.

Rosie Huntington-Whiteley

"Ένα από τα ωραία πράγματα του να είμαι μοντέλο είναι ότι τρώω όλων των ειδών τα φαγητά. Ταξιδεύω συνεχώς, οπότε είναι πραγματικά πολύ σημαντικό για μένα να τρώω καθαρές, οργανικές τροφές".

TIP

Ένας τρόπος για να παραμείνετε υγιείς είναι η κατανάλωση φρούτων, λαχανικών και άπαχων κρεάτων. Επιπλέον αποφεύγετε τα αναψυκτικά και τα ενεργειακά ποτά, γιατί είναι γεμάτα ζάχαρη. Οι φυσικοί χυμοί είναι ευπρόσδεκτοι, γιατί δεν περιέχουν συντηρητικά ή γλυκαντικά.

Tags Διατροφή, άσκηση, σταρ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9648 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3798 s // Total time: 2.3446 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X