Συγκινεί με τον μήνυμα για την μητρότητα η σύντροφός Έλληνα ηθοποιού


Συγκινεί με τον μήνυμα για την μητρότητα η σύντροφός Έλληνα ηθοποιού

Μπήκε στον 7ο μήνα και περιμένει αγοράκι!

"Το να είσαι γυναίκα σημαίνει πολλά πράγματα. Το να γίνεσαι μαμά όμως, σε κατατάσσει σε ένα τελείως διαφορετικό επίπεδο. Τα πιο όμορφα πράγματα, συμβαίνουν στη ζωή σου τη στιγμή που θα καταλάβεις τη δύναμη τού να αγαπάς χωρίς όρους, και η εγκυμοσύνη είναι μόνο η αρχή. Ένα παιδί δεν έρχεται για να κάνει δύσβατο το δρόμο προς την επιτυχία και την ευτυχία, αλλά για να σου δώσει ένα τεράστιο κίνητρο για να κυνηγήσεις τη ζωή. Ποιά μεγαλύτερη δύναμη υπάρχει από αυτήν τού να δημιουργείς μια ζωή; Άλλωστε, ακόμα και ο τίτλος της 'βασίλισσας', είναι ένας τίτλος μια θέση κάτω από αυτόν της ‘μαμάς’", αυτό ήταν το μήνυμα της συντρόφου του Άνθιμου Ανανιάδη, Μαρίας Νεφέλης Γαζής κάτω από μια υπέροχη φωτογραφία που φαίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Διαβάστε επίσης: Έλληνας ζεν πρεμιέ μιλάει πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της κατά 13 χρόνια μικρότερης συντρόφου του! [βίντεο]

Συγκινητικά λόγια για το μεγαλείο της μητρότητας και για τον πρώτο καρπό του έρωτα της με τον ηθοποιό που θα φέρει στον κόσμο σε δυο μήνες.

 

 

Tags Άνθιμος Ανανιάδης, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, μαρια νεφελη γαζη


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0871 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3885 s // Total time: 2.4755 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X