Οι στιλιστικές επιλογές των υποψήφιων πρώτων κυριών


Οι στιλιστικές επιλογές των υποψήφιων πρώτων κυριών

Δείτε εικόνες

Οι υποψήφιες πρώτες κύριες βρίσκονταν  δίπλα στους συντρόφους τους από το πρωί και εννοείται ότι τους συνόδευσαν μέχρι την κάλπη. Οι στιλιστικές τους επιλογές; Άκρως προσεγμένες και κομψές!

Άντρη Αναστασιάδη:
Η κυρία Άντρη Αναστασιάδη επέλεξε να φορέσει ένα κλασσικό ταγιέρ σε σκούρο μπλε χρώμα, απόχρωση του χρώματος της πολιτικής ομάδας του συζύγου της. Προσθέτοντας όμως μικρές λεπτομερείς όπως μια χρυσή καρφίτσα στο πέτο και κρεμαστά σκουλαρίκια στα αυτιά, η κυρία Αναστασιάδη αναβάθμισε το στυλ στην εμφάνιση της.

Γιώτα Παπαδοπούλου

Η κυρία Παπαδοπούλου έκανε μια πολύ κομψή εμφάνιση επιλέγοντας ένα γκρι καρό παλτό με δέσιμο στη μέση, κάτι το όποιο τόνιζε την σιλουέτα της. Από μέσα διακρινόταν το λευκό παντελόνι της, το όποιο συνδύασε άψογα με κλασσικές μαύρες γόβες.

Βαρβάρα Λιλλήκα

Δίπλα στον σύζυγο της βρέθηκε και η κύρια Βαρβάρα Λιλλήκα, η όποια επέλεξε να φορέσει off white σικ παλτό και από μέσα μια midi μαύρη φούστα.

Zαχαρούλα Μαλά

Η κύρια Ζαχαρούλα Μαλά όπως και η κυριά Έλσα Αναστασιάδη δεν έκανε μια τυχαία επιλογή σε ότι άφορα το χρώμα που θα κυριαρχούσε στην εμφάνιση της. Έτσι η κυρία Μαλά επέλεξε ένα κόκκινο blazer σακάκι και το συνδύασε πολύ σωστά με ένα μαύρο κλασσικό παντελόνι.

Εύα Κυριάκου

Η Εύα Κυριακού έκανε μια κλασσική total black εμφάνιση επιλέγοντας ένα midi little black dress με ντεκολτέ και ένα blazer μαύρο σακάκι. Την εμφάνιση της ολοκλήρωναν τα κρεμαστά σκουλαρίκια στα αυτιά, ένω η επιλογή της να έχει τα μαλλιά της αλογοουρά ήταν απόλυτα σωστή.

Tags προεδρικες εκλογες 2018, πρωτες κυρίες, στυλιστικες επιλογες, μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4847 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2388 s // Total time: 2.7235 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X