Δεν θα πιστεύετε πως ενημερώθηκε ο Στέφανος Μιχαήλ για την άφιξη του Ντάνου στο "Τατουάζ"


Δεν θα πιστεύετε πως ενημερώθηκε ο Στέφανος Μιχαήλ για την άφιξη του Ντάνου στο "Τατουάζ"

Δείτε το βίντεο

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο νικητής του “Survivor 1”, που πρόβαλε η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, όπως ενημερωθήκαμε πριν από μερικές ημέρες, από τον ίδιο και τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Μενεγάκη, πρόκειται να ενταχθεί στη σειρά “Τατουάζ”, ενσαρκώνοντας ρόλο έκπληξη.

Η κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς και συνομίλησε με πρωταγωνιστές, μεταξύ αυτών και τον Στέφανο Μιχαήλ, ο οποίος σχολίασε την άφιξη του Ντάνου στην εν λόγω σειρά.

Διαβάστε επίσης: Η αποκάλυψη για την αμοιβή του Γιώργου Αγγελόπουλου για τη συμμετοχή του στο "Τατουάζ"

Χθες το έμαθα, όπως το έμαθε όλος ο κόσμος. Ήταν μεγάλη έκπληξη και θέλω να τον καλωσορίσω, να ξέρει ότι είμαστε κοντά του, τον αγκαλιάζουμε και θέλουμε να μας δώσει αυτό που μπορεί. Θέλουμε να έρθει και το κοινό του κοντά, να γνωρίσει το Τατουάζ -όσοι δεν το έχουν γνωρίσει- γιατί έχει ένα πολύ μεγάλο κοινό. Τον υποδεχόμαστε με ανοιχτές αγκάλες.
Δεν έχω τέτοια θέματα, δεν έχω ανταγωνισμό, αντιθέτως εγώ θα ήθελα να παίξουμε μαζί, να δουλέψουμε μαζί σεναριακά, να έχουμε μια καλή χημεία για να μπορεί να βγει και ένα όμορφο αποτέλεσμα”, είπε χαρακτηριστικά ο νεαρός ηθοποιός. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα που μεταδίδει το zappitgr:

Tags Στέφανος Μιχαήλ, Γιώργος Αγγελόπουλος, τατουάζ, σειρα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2148 s (227 Queries.) // Parse time: 0.5959 s // Total time: 2.8107 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X