Μακιγιάζ - Μυστικά Ομορφιάς: Το πρώτο βιβλίο της Make-Up Artist των celebrities, Ilona Garamvolgyi


Μακιγιάζ - Μυστικά Ομορφιάς: Το πρώτο βιβλίο της Make-Up Artist των celebrities, Ilona Garamvolgyi

Ένας οδηγός που αποκαλύπτει, με κάθε λεπτομέρεια, τη διαδικασία για ένα ολοκληρωμένο και αψεγάδιαστο μακιγιάζ…

"Μακιγιάζ - Μυστικά Ομορφιάς" είναι ο τίτλος του πρώτου και ολοκαίνουριου βιβλίου της Make-Up Artist των celebrities, Ilona Garamvolgyi, η οποία μυεί τον αναγνώστη στα μυστικά του τέλειου μακιγιάζ. Ένας οδηγός που αποκαλύπτει, με κάθε λεπτομέρεια, τη διαδικασία για ένα ολοκληρωμένο και αψεγάδιαστο μακιγιάζ… ένα βιβλίο για λαμπερές εμφανίσεις!

Η καταξιωμένη Make-Up Artist, συμπληρώνοντας 17 χρόνια στο χώρο του μακιγιάζ, με δουλειές στη Βουδαπέστη, την Ελβετία και το Χόλιγουντ, καθώς και με πολυεπίπεδες συνεργασίες στην Κύπρο, σε επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό τομέα, προχωρά στο επόμενο επαγγελματικό της βήμα με την κυκλοφορία ενός πλήρους οδηγού για την τέχνη που αναδεικνύει την ομορφιά του προσώπου.

Θέλοντας να μεταδώσει τη γνώση που απέκτησε μέσα από την πολύχρονη εμπειρία της, η Ilona, σε συνεργασία με την Ουγγαρέζα μακιγιέζ Fibi Véger, ταξιδεύει κάθε λάτρη του μακιγιάζ στον κόσμο των μυστικών του. Μοιράζεται τον τρόπο που επιδέξια τοποθετείται η βάση του μακιγιάζ, πώς δημιουργούνται οι φωτοσκιάσεις (contouring), καθώς και ποια εργαλεία, υλικά και τεχνικές πρέπει να χρησιμοποιούνται για ένα θεαματικό αποτέλεσμα. Καλλιεργεί τη δημιουργικότητα, καθοδηγώντας τόσο τον ερασιτέχνη όσο και τον επαγγελματία, βήμα προς βήμα, στα άδυτα του φυσικού, βραδινού, επίσημου και εξεζητημένου μακιγιάζ, με τη βοήθεια εικονογραφημένων οδηγιών και εντυπωσιακών φωτογραφιών. Στο έργο της, συμβάλλουν διάσημες προσωπικότητες από τον κυπριακό χώρο όπως η Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Ραμόνα Φίλιπ και η Γιώτα Κουφαλίδου.

Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθεί για την οικονομική ενίσχυση του Ιδρύματος Σοφία για τα Παιδιά (Sophia Foundation for Children).
 

Tags ΜΑΚΙΓΙΑΖ – Μυστικά Ομορφιάς, Μακιγιαζ, βιβλιο, βιβλιο ομορφια, beauty, makeup, make-up, Ilona Garamvolgyi


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.4113 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3629 s // Total time: 4.7742 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X