Δύσκολες ώρες για την Αποστολία Ζώη και η σπαρακτική ανάρτηση…


Δύσκολες ώρες για την Αποστολία Ζώη και η σπαρακτική ανάρτηση…

Τι συνέβη;

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η Αποστολία Ζώη καθώς "έφυγε" από την ζωή ο αγαπημένος της πατέρας μετά από την μάχη που έδινε εδώ και καιρό με τον καρκίνο.

Η τραγουδίστρια πριν αποχαιρετήσει το 2017 έκανε τον δικό της απολογισμό γράφοντας: "Ευχαριστώ το 2017 που σε κράτησε κοντά μου και μπόρεσα να μάθω ακόμα περισσότερες πολύτιμες ιστορίες σου , ν’ ακούσω τις όμορφες συμβουλές σου , να γελάσω , να θυμηθώ τα παλιά και να μάθω οικογενειακά μυστικά ..Αυτό που ζητάω απ’ τον Άγιο Βασίλη για το 2018 είναι να μπορώ να είμαι δίπλα σου ,να σ’ αγκαλιάζω ,να σε φροντίζω ,να σου δίνω δύναμη ,να σου ανταποδώσω λίγα από αυτά που έχεις κάνει εσύ για μένα τόσα χρόνια ,να στέκομαι περήφανα στο πλάι σου και να βάλουμε στόχο να φτάσουμε χέρι χέρι μέχρι το 2019…", μια ευχή που δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκε.

Όπως είχε δηλώσει πολλές φορές η ίδια μέσα από την συμμετοχή της στο Nomads, ο πατέρας της ήταν ο άνθρωπος που της έδινε δύναμη και ήταν ο ήρωάς της!

Από την άλλη η αδερφή της, Σίσσυ, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση!
Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: "Έφυγε ο πατερούλης μου απόψε μετά από αγώνα ζωής κι αναμέτρησης με τον καρκίνο …Πάλεψε όσο κανένας …Έτσι άλλωστε είχε μάθει από μικρός… Από γενιά που μοχθούσε για να επιβιώσει ..,με χρυσά χεράκια που έβγαλαν με ιδρώτα και αξιοσύνη το μεροκάματο …περήφανος, αξιοπρεπέστατος, δουλευτάρας, δεν πρόσβαλε κανένα με την παρουσία του…μια ζωή υπόδειγμα και καλός άνθρωπος... Λύγισε ο σούπερ ήρωας μου…αυτός που πίστευα πως και στην έρημο να ‘μασταν θα έβρισκε τρόπο να επιβιώσουμε... Έφυγε αθόρυβα ήσυχα και αξιοπρεπέστατα, όπως ακριβώς έζησε… ένας τζέντλεμαν κι ένας περήφανος έξυπνος άντρας… Ποιος να συγκριθεί μαζί σου πατερούλη μου!!".

Φίλοι και συγγενείς βρίσκονται στο πλευρό της αυτές τις δύσκολες ώρες!

Tags αποστολια ζωη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4965 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2401 s // Total time: 2.7366 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X