Με ποιον κούκλο επώνυμο Έλληνα είναι ζευγάρι η Κατερίνα Χαλικιά που θα βλέπουμε στο "Survivor 2" στην ομάδα των "Διασήμων"


Με ποιον κούκλο επώνυμο Έλληνα είναι ζευγάρι η Κατερίνα Χαλικιά που θα βλέπουμε στο "Survivor 2" στην ομάδα των "Διασήμων"

Ήταν πρώην σύντροφός επώνυμης Κύπριας

Η Κατερίνα Χαλικιά είναι μια από τις έξι Ελληνίδες που θα συμμετέχουν στον 2ο κύκλο του "Survivor" που θα απολαμβάνουμε στο ΣΙΓΜΑ από τις 21 Ιανουαρίου. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο μπάσκετ θα αγωνιστεί μαζί με τους υπόλοιπους που θα αγωνίζονται με την ομάδα των "Διασήμων" για να καταφέρουν να επιβίωσουν και να κερδίζουν τα αγωνίσματα που θα τους αποφέρουν το απαραίτητο φαγητό της ημέρας. Όπως διαβάζουμε σε δημοσιεύμα του fthis.gr η γοητευτική αθλήτρια υπήρξε παντρεμένη με τον παλαίμαχο διεθνή μπασκετμπολίστα Κώστα Παταβούκα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με το εντυπωσιακό μοντέλο των 90’s, Φώτη Γιαννιώτη ο οποίος για χρόνια διατηρούσε δεσμό με τη Στέλλα Δημητρίου. Οι δυο τους είναι είναι full in love και δεν το κρύβουν.

Διαβάστε επίσης: Μελίνα Μετάξα: Η Κύπρια παίκτρια του "Survivor 2" είναι ερωτευμένη με επώνυμο Έλληνα και εκείνος την αποχαιρέτησε με ένα τρυφερό μήνυμα [εικόνα]

Δείτε φωτογραφίες από κοινές επίσημες εξόδους τους:

Tags κατερινα χαλικια, φωτης γιαννώτης, ζευγαρι, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1600 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2470 s // Total time: 2.4070 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X