Αυτές είναι οι παρουσιάστριες που έρχονται στο ΣΙΓΜΑ!


Αυτές είναι οι παρουσιάστριες που έρχονται στο ΣΙΓΜΑ!

Ποιες εκπομπές θα παρουσιάζουν;

Δύο καινούργιες εκπομπές έρχονται το προσεχές διάστημα στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ, τις οποίες θα παρουσιάζουν δύο πολύ δυνατά ονόματα όσον αφορά στην παρουσίαση.

Και δεύτερη εκπομπή θα έχει όπως όλα δείχνουν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, καθώς εκτός από την απογευματινή εκπομπή "ΕΔΩ" που παρουσιάζει στον ΣΚΑΙ – ΣΙΓΜΑ, θα αναλάβει και την παρουσίαση του Survivor Πανόραμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια είναι η επικρατέστερη για την θέση αυτή, με την εκπομπή να κάνει πρεμιέρα λίγες εβδομάδες μετά, αφού ξεκινήσει το Survivor 2.

Οικοδέσποινα του νέου ψυχαγωγικού σόου "My man can", που ετοιμάζει ο ΣΚΑΙ, για τον Σεπτέμβριο, φαίνεται πως θα είναι η Μαρία Μπακοδήμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια βρίσκεται σε συζητήσεις με την παραγωγή του show αλλά και με το κανάλι, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της παρουσίασης. Να θυμίσουμε πως το "My man can", είναι ένα βραδινό show όπου τέσσερις γυναίκες τζογάρουν ποντάροντας πάνω στις ικανότητες των συζύγων τους, οι οποίοι καλούνται να περάσουν διάφορες δοκιμασίες για να δικαιώσουν το ποντάρισμα της γυναίκας τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους ως ομάδα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πουληθεί σε περισσότερες από 40 χώρες, από την Κίνα έως τη Γερμανία όπου σημειώνει επιτυχία εδώ και μερικά χρόνια.

Tags ΣΙΓΜΑ, Ντορέττα Παπαδημητρίου, μαρια μπακοδημου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6393 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3851 s // Total time: 3.0244 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X