Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες παίκτριας του "My Style Rock" και η εμπλοκή της αστυνομίας


Διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες παίκτριας του "My Style Rock" και η εμπλοκή της αστυνομίας

Διαβάστε αναλυτικά…

Μία ιδιαίτερη περιπέτεια έχει να αντιμετωπίσει η Ιωάννα Τούνη μετά το τέλος του ριάλιτι μόδας.Συγκεκριμένα, η δημοφιλής παίκτρια του «My Style Rock» φαίνεται πως έπεσε θύμα αγνώστων που δημοσίευσαν μία φωτογραφία μιας γυμνής ξανθιάς γυναίκας σε ένα αυτοκίνητο, της οποίας δεν φαίνεται το πρόσωπο, ισχυριζόμενοι πως είναι η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του τελικού του "My style Rocks"

Έξαλλη εκείνη με το όλο θέμα έκανε σχετική καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος η οποία αναζητά τα ίχνη των δραστών. Μάλιστα, η ίδια τοποθετήθηκε επί του θέματος σε πρόσφατη συνέντευξή της, "καταγγέλλοντας" ότι δεν είναι εκείνη που απεικονίζεται, αλλά πρόκειται για προϊόν μοντάζ.

Και τώρα η νεαρή Θεσσαλονικιά, καταφεύγει στην δικαιοσύνη, μιας και όπως δήλωσε στο protothema.gr, ο δικηγόρος της, Νίκος Παπαντωνόπουλος, "επίκεινται περαιτέρω δικονομικές ενέργειες με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της και ιδίως της προσωπικότητας και της τιμής της". Έτσι, προσέφυγε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να βρεθούν μετά από έρευνα τα "ίχνη" της δημοσίευσης και η διαδρομή της μέσα από συσκευή ή συσκευές ώστε να εντοπισθεί ποιος ήταν αυτός ή αυτοί που διέρρευσαν τις φωτογραφίες.

"Σε σχέση με πρόσφατα δημοσιεύματα που συσχετίζουν την εντολέα μου κυρία Ιωάννα Τούνη με άσεμνο υλικό που έχει διαρρεύσει στο διαδίκτυο επισημαίνω πως έχει ήδη προσφύγει στις διωκτικές αρχές και επίκεινται περαιτέρω δικονομικές ενέργειες με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων της και ιδίως της προσωπικότητας και της τιμής της", δήλωσε συγκεκριμένα.
 

Tags ιωαννα τουνη, διασημοι, showbiz κύπρος, my style rock, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6794 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4034 s // Total time: 3.0828 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X