Μάριος Πρίαμος: Σε τρυφερές στιγμές με επώνυμη Κύπρια


Μάριος Πρίαμος: Σε τρυφερές στιγμές με επώνυμη Κύπρια

Δείτε φωτογραφίες…

Αναμφίβολα οι μετοχές του Μάριου Πρίαμου μετά την συμμετοχή του στο "Survivor 1" έχουν εκτοξευτεί στα ύψη. Τον έχουμε δει σε διαφημίσεις, σε guest εμφανίσεις και τώρα θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ, γι’ αυτό και οι τρυφερές φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στα social media.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα πιστεύετε τι έκαναν στα παρασκήνια της "Παραδοσιακής Βραδιάς" ο Μάριος Πρίαμος και η Άντρη Καραντώνη

Συγκεκριμένα σε λίγες μέρες θα κυκλοφορήσει το νέο τραγούδι της Κύπριας τραγουδίστριας, Γεωργίας Βρανά όπου του ζητήθηκε να πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ τα γυρίσματα του οποίου έγιναν πριν μερικές βδομάδες.

Διαβάστε επίσης: Μπράβο Μάριε! Η συγκινητική πράξη του Πρίαμου που λύγισε τους πάντες

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο πρώην παίκτης του "Survivor 1" θα τον ακούμε από την συχνότητα του "Ράδιο Πρώτο" όπου θα βγαίνει ραδιοφωνικά σχεδόν κάθε απόγευμα στην εκπομπή του Ζαχαρία Φιλιππίδη και της Μαρίας Κάνθερ και θα σχολιάζει το επεισόδιο του "Survivor 2" της προηγούμενης μέρας, που θα ξεκινήσει την προβολή του στο ΣΙΓΜΑ τον Ιανουάριο, με πολλές αναλύσεις και βέβαια με τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του. Παράλληλα, σχεδιάζουν και μια ραδιοφωνική εκπομπή εβδομαδιαία με το concept ακόμη να βρίσκεται υπό συζήτηση.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Tags μάριος πριαμος, γεωργια βρανα, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2694 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3973 s // Total time: 2.6667 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X