Κωνσταντίνα Ευριπίδου - Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Πήγαμε στο πάρτι γενεθλίων της μικρής Αριάδνης


Κωνσταντίνα Ευριπίδου - Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Πήγαμε στο πάρτι γενεθλίων της μικρής Αριάδνης

Δείτε εικόνες

Tα 2α γενέθλιά της γιόρτασε την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, η μικρή Αριάδνη, τα οποία συμπίπτουν και με τα γενέθλια του μπαμπά της, Νεκτάριου Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι λόγω ποδοσφαιρικών υποχρεώσεων του Νεκτάριου, την ημέρα των γενεθλίων αρκέστηκε σε ένα μικρό παιδικό πάρτι στο σχολείο της Αριάδνης. Ωστόσο, δύο μέρες αργότερα, την Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ετοίμασε ένα υπέροχο παιδικό πάρτι στην κορούλα τους σε γνωστό πολυχώρο της Λεμεσού. Μαζί με τους μικρούς φίλους της Αριάδνης, στην όμορφη στιγμή της οικογένειας βρέθηκαν ελάχιστοι συγγενείς, αλλά και φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσα σε αυτούς και ο νόνος της μικρής Μάριος Νικολάου, αλλά και η νονά της Ιωσηφίνα Παύλου.  Δείτε τις εικόνες που εξασφάλισε το περιοδικό "ΟΚ!"

Η διακόσμηση ήταν σε ροζ τόνους, μιας και το θέμα του πάρτι ήταν ο Ροζ Πάνθηρας. "Η Αριάδνη έχει τεράστια αδυναμία στα ζώα και όποιος τη ρωτούσε τις μέρες των Χριστουγέννων τι δώρο θα ήθελε, αυτή ζητούσε πάντα ζωάκια" λέει συνεργάτιδα της παρουσιάστριας. Πλάι στην Αριάδνη τη στιγμή που έσβηνε τα δυο κεράκια από την τούρτα της, ήταν φυσικά και ο αδερφός της Έκτορας, που τη λατρεύει και την καμάρωνε ως ο μεγάλος αδερφός. 

Προς το τέλος του πάρτι η Κωνσταντίνα άφησε μια γλυκιά έκπληξη και για τον σύζυγό της. Κάποια στιγμή, λοιπόν, εμφανίστηκε με μια τούρτα, τραγουδώντας του το "Χρόνια Πολλά", μιας και εκείνος την ίδια μέρα με την κόρη τους έκλεινε τα 34!

Tags Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, γενεθλια, αριαδνη αλεξανδρου, gossip, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3149 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3691 s // Total time: 2.6840 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X