Αυτός είναι ο νικητής του "The Voice"


Αυτός είναι ο νικητής του "The Voice"

Ποιος coach κατάφερε να πάρει την πρωτιά;

Άλλο ένα συναρπαστικό "The Voice" έφτασε στο τέλος χθες βράδυ, 20 Δεκεμβρίου το οποίο τα είχε όλα! Συγκίνηση, χαρά, ενθουσιασμός και υπέροχες ερμηνείες!
Ποιος coach και ποιος παίκτης κατάφερες να πάρει την πρωτιά; Οκτώ παίκτες τα έδωσαν όλα στη σκηνή αλλά ένα κατάφερε να πάρει το έπαθλο το οποίο ήταν ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο και ένα αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης: Το βίντεο του Κωστή Μαραβέγια μετά τις φήμες για σχέση με την Τόνια Σωτηροπούλου: "Σ’ αγαπώ"

Στον τελικό είδαμε από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια τον Γιώργο Ζιώρη και την Κωνσταντίνα Κατσογιάννη ενώ από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη την Μαρίνα Κυριαζοπούλου και την Δέσποινα Λεμονίτση.

Η Έλενα Παπαρίζου φέτος πήγε στον τελικό με την Φανή Ζωχιού και ο Σάκης Ρουβάς με τους Στέλιο Ιωακείμ, Χριστοδούλα Τσαγγαρά και Δημήτρη Θεοδοσιάδης.

Οι παίκτες που πήραν το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση του τελικού ήταν ο Κύπριος, Στέλιος Ιωακείμ από την ομάδα του Σάκη Ρούβα και ο Γιώργος Ζιώρης από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια.

Η Κύπρια Χριστοδούλα Τσαγγαρά από την ομάδα του Σάκη Ρουβά ήταν η τρίτη διαγωνιζόμενη που πέρασε και η Δέσποινα Λεμονίτση από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη πήρε το τέταρτο εισιτήριο.

Στην τελική φάση, όμως, πέρασαν οι Στέλιος Ιωακείμ και Γιώργος Ζιώρης όπου το κοινό ανέδειξε τον Γιώργο Ζιώρη και το Κωστή Μαραβέγια νικητές της βραδιάς.

Δείτε τις ερμηνείες στα βίντεο που δημοσίευσε το zappit.gr:

 

Tags the voice, showbiz κύπρος, gossip, διασημοι, κωστης μαραβεγιας, γιωργος ζιωρής


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2030 s (232 Queries.) // Parse time: 0.8783 s // Total time: 3.0813 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X