Το Ράδιο Πρώτο και το ταξιδιωτικό γραφείο TOP KINISIS, σου δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψεις στο μαγευτικό Βερολίνο


Το Ράδιο Πρώτο και το ταξιδιωτικό γραφείο TOP KINISIS, σου δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψεις στο μαγευτικό Βερολίνο

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες

Το Ράδιο Πρώτο και το ταξιδιωτικό γραφείο TOP KINISIS, σου δίνουν την ευκαιρία να ταξιδέψεις στο μαγευτικό Βερολίνο, μαζί με ακόμη ένα άτομο της επιλογής σου, με την αεροπορική εταιρεία GERMANIA.

Η TOP KINISIS TRAVEL με καταστήματα σε όλες τις πόλεις της Κύπρου με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, γιορτάζει τα 30χρονά της και σας περιμένει να σας εξυπηρετήσει με τα καλύτερα ταξίδια στις καλύτερες τιμές.

Το δίκτυο δρομολογίων της GERMANIA περιλαμβάνει σήμερα περισσότερους από 140 διεθνείς προορισμούς και οι επιβάτες που πετούν με την εταιρεία μπορούν να κάνουν check-in μία αποσκευή μέχρι 20 κιλά χωρίς επιπλέον χρέωση. Η GERMANIA ταξιδεύει σε περισσότερους από 5 προορισμούς από Κύπρο προς Βερολίνο, Αμβούργο, Δρέσδη, Ντισεντολφ, Νυνεμβλεργη, Μόναχο.
Λάβε μέρος στον διαγωνισμό, μπαίνοντας στη σελίδα του Ράδιο Πρώτο στο Facebook και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στην ειδικά διαμορφωμένη φόρμα του διαγωνισμού.

Βρείτε εδώ το link του διαγωνισμού: 
Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2017 και ο νικητής θα ανακοινωθεί στις 3 Ιανουαρίου 2018.
Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τους όρους και τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπες στην ιστοσελίδα του Ράδιο Πρώτο, στην κατηγορία "Διαγωνισμοί".

Γιατί αυτό είναι το πρώτο σου…Ράδιο Πρώτο!

Tags top kinisis travel, ράδιο πρώτο, διαγωνισμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0351 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3493 s // Total time: 2.3845 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X