Λουκάς Φουρλάς: Ο παρουσιαστής μετά τον άδικο χαμό της κορούλας του δίνει το δικό του αγώνα


Λουκάς Φουρλάς: Ο παρουσιαστής μετά τον άδικο χαμό της κορούλας του δίνει το δικό του αγώνα

\"Κολυμπάμε με τους Ο.Υ.Κ. για τους δικούς μας μικρούς ήρωες\"

Ο Λουκάς Φουρλάς δίνει τον δικό του αγώνα για να προσφέρει στις οικογένειές των μωρών που είναι σε θεραπείες. Ο παρουσιαστής θα κολυμπήσει μαζί με τους βατραχανθρώπους της Εθνικής Φρουράς, κατά μήκος της επίχωσης της Λεμεσού, με σκοπό τη συλλογή χρημάτων, για να καλυφθούν άμεσες ανάγκες.

"Ευχαριστώ το Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ που έθεσε την πρωτοβουλία υπό την αιγίδα του και τη CYTA για την παραχώρηση γραμμών για εισφορές με sms, την Εθνική Φρουρά, τον Υπουργό Άμυνας που έδωσε την άδεια για την πρωτοβουλία, το πιο επίλεκτο Σώμα στην Ε.Φ. και τον καθένα ξεχωριστά, του οποίου η εισφορά θα δώσει ελπίδα. Το μήνυμά μου είναι για τους δικούς μας μικρούς ήρωες", υπογράμμισε σε δηλώσεις του στο περιοδικό "ΟΚ!" ο Λουκάς Φουρλάς, γνωστός για την ευαισθησία του στα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο και τη λευχαιμία.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου, ο ίδιος θα κολυμπήσει μαζί με τους βατραχανθρώπους της Εθνικής Φρουράς, δίνοντας, για ακόμη μια φορά, μηνύματα ανθρωπιάς και αλτρουισμού, στεκόμενος δίπλα στα παιδιά που νοσούν, αλλά και στις οικογένειές τους. Η φιλανθρωπική εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Iδρύματος ΕΛΠΙΔΑ για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία, υπό τον τίτλο "Κολυμπάμε με τους Ο.Υ.Κ. για τους δικούς μας μικρούς ήρωες". Μια πρωτοβουλία, που έρχεται ως απόρροια των αναγκών των οικογενειών, που έχουν παιδιά με καρκίνο, ώστε να βοηθηθούν οι οικογένειες με μωρά στο Ογκολογικό και σε θεραπείες, καθώς οι ανάγκες τους είναι τεράστιες. Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί στο παλιό λιμάνι της Λεμεσού και ο τερματισμός θα γίνει στην αποβάθρα του παλιού Λιμανιού. Μάλιστα, παρόντες στην εκδήλωση θα είναι ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο Υπουργός Άμυνας Χριστόφορος Φωκαΐδης, αλλά και ο νικητής του Survivor Ντάνος, ενώ για τον φιλανθρωπικό αυτό σκοπό, θα κολυμπήσουν εκτός από τον Λουκά Φουρλά, ο εκπαιδευτής ειδικών δυνάμεων Στέλιος Σταυρινίδης και οι βατραχάνθρωποι της Εθνικής Φρουράς. 

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Λευκωσίας, ο οποίος θα συνεισφέρει και αυτός με τον δικό του τρόπο, κολυμπώντας στα νερά της Λεμεσού, στέλνει το δικό του μήνυμα, λέγοντάς μας χαρακτηριστικά: "Τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο και τη λευχαιμία δίνουν καθημερινά μια μάχη δύσκολη. Μια μάχη άνιση και συχνά δυσνόητη για ένα παιδί που ζει τη δική του εποχή της αθωότητας. Σ' αυτήν τη μάχη, τόσο τα ίδια τα παιδιά όσο και οι οικογένειές τους, μας θέλουν δίπλα τους κι εμείς οφείλουμε με κάθε τρόπο να ανταποκρινόμαστε. Στόχος μας είναι η στήριξη του έργου που προσφέρει το Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ στην εκπαίδευση του προσωπικού υγείας και στην παροχή σύγχρονου εξοπλισμού για τη θεραπεία του παιδικού καρκίνου. Θα στεκόμαστε πάντοτε αρωγοί σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Γιατί, όπως εύστοχα υποδεικνύει το μήνυμα της εκδήλωσης, "κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο του". Το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου θα κολυμπήσουμε μαζί με τους Ο.Υ.Κ. για τα παιδιά με καρκίνο και τις οικογένειές τους. Μπορείτε να στηρίξετε και εσείς την προσπάθεια, συνεισφέροντας στο Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ".

Tags λουκάς φουρλάς, κωνσταντινος γιωρκατζης, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6224 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3318 s // Total time: 2.9541 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X