Τα 10 πιο δημοφιλή προφίλ στο instagram παιδιών με διάσημους Έλληνες γονείς


Τα 10 πιο δημοφιλή προφίλ στο instagram παιδιών με διάσημους Έλληνες γονείς

Το Instagram αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ολόκληρο τον κόσμο

Οι χρήστες που δημιουργούν λογαριασμούς όλο και πληθαίνουν με το instagram να βρίσκεται πια στη κορυφή του είδους του. Οι άνθρωποι της εγχώριας showbiz είναι λάτρεις του κοινωνικού δικτύου και αναρτούν σε καθημερινή βάση φωτογραφίες τους από τα μέρη που επισκέπτονται, τις δραστηριότητες που κάνουν αλλά και τις εξόδους τους.

Τα παιδιά τους όμως, αγαπούν το ίδιο να αναρτούν φωτογραφίες τους στα social media; Κάνοντας μία αναζήτηση, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα Top 10 profile με τους περισσότερους followers στο instagram που ανήκουν σε παιδιά Ελλήνων Διασήμων.

1. Κόνι Μεταξά
Είναι γεγονός! Η Κόνι Μεταξά βρίσκεται στη κορυφή της λίστας μας. Νέα, όμορφη, ροκ, σέξι είναι μερικά από εκείνα που θα μπορούσαν να την χαρακτηρίσουν. Η Κόνι είναι η κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά. Είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια και τα τελευταία χρόνια κάνει τα πρώτα της βήματα στο χώρο της υποκριτικής, ενώ την προηγούμενη σεζόν  ήταν ανάμεσα στους συμμετέχοντες του "Your Face Sounds Familiar". Φυσικά, δεν είναι λίγες οι φορές που έχει "αναστατώσει" τους διαδικτυακούς της φίλους με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες που δημοσιεύει. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε; Η Κόνι συγκεντρώνει πάνω από 170,000 followers.

2. Αμαλία - Αλεξάνδρα Κωστοπούλου
Η Αμαλία Κωστοπούλου και η αδερφή της Αλεξάνδρα, είναι οι κόρες του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού. Οι δυο όμορφες κοπέλες γνωρίζουν να χειρίζονται το instagram πολύ καλά έχοντας συγκεντρώσει μεγάλο κοινό στον προσωπικό τους λογαριασμό που τις ακολουθεί και ενδιαφέρεται να μαθαίνει από εκείνες συμβουλές και διάφορα άλλα μυστικά ομορφιάς. Μάλιστα, οι δύο κοπέλες, που σπουδάζουν στην Αμερική, διατηρούν τα δικά τους blog στο site της μητέρας τους. Η Αμαλία Κωστοπούλου συγκεντρώνει πάνω από 62,000 followers και η αδερφή της Αλεξάνδρα, ξεπερνά τους 28,000 followers.

3. Άγγελος Λάτσιος
Δεύτερος στη λίστα μας, είναι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, ο Άγγελος. Ο έφηβος γιος της παρουσιάστριας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 45,000 followers. Ο 14χρονος Άγγελος, συχνά πυκνά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητας του με τους διαδικτυακούς του φίλους, ενώ δεν παραλείπει σε κάποιες από τις αναρτήσεις του να δείχνει και την αγάπη του προς τους δυο γονείς του.

4. Σοφία Καρβέλα
Η Σοφία Καρβέλα είναι μία όμορφη ηθοποιός και μαμά δύο παιδιών. Ζει μόνιμα στην Αμερική και οι γονείς της είναι δύο κορυφαίοι Έλληνες. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, έχει δημιουργήσει μία ευτυχισμένη οικογένεια και οι γονείς της είναι περήφανοι για εκείνη. Συγκεντρώνει πάνω από 42,000 followers.

5. Βασίλης Λαζαρίδης
Πέμπτος στη λίστα μας, ο 17χρονος Βασίλης Λαζαρίδης, που είναι ο γιος της Πόπης Μαλλιωτάκη και του Μπάμπη Λαζαρίδη. Ο όμορφος νεαρός που βρίσκεται λίγο καιρό πριν την ενηλικίωση του, έχει πολύ καλή σχέση με τα social media και αναρτά φωτογραφίες του στον προσωπικό του λογαριασμό τακτικά, ενώ θέλει να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία. Συγκεντρώνει πάνω από 17,000 followers και το profile του δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από profile bloggers του εξωτερικού!

6. Δανάη Μπάρκα
Η Δανάη Μπάρκα είναι η όμορφη κόρη της Βίκυς Σταύροπουλου και είναι κι εκείνη ηθοποιός. Όπως όλα δείχνουν, είναι από τις περιπτώσεις που το "μήλο έπεσε κάτω απ' τη μηλιά". Η Δανάη συγκεντρώνει πάνω από 13,000 followers στον προσωπικό της λογαριασμό.

7. Δανάη - Νεφέλη Λιβιεράτου
Μία λέξη που περιγράφει απόλυτα αυτά τα δύο κορίτσια είναι η λέξη... "Κούκλες"! Είναι οι κόρες του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδαμ. Τα κορίτσια έχουν πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς τους με την ομορφιά να «ξεχειλίζει». Μάλιστα, η Δανάη Λιβιεράτου σε παλαιότερη τηλεοπτική εμφάνιση με τον πατέρα της, μας έδειξε και τις φωνητικές τις ικανότητες, που, όπως φαίνεται, είναι «κληρονομικό χάρισμα»! Η Δανάη συγκεντρώνει πάνω από 11,000 followers και η Νεφέλη πάνω από 6,500 followers.

8. Δημήτρης Παππάς
Ο Δημήτρης Παππάς είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας και γιος της Χριστίνας Παππά. Ο Δημήτρης είναι κι εκείνος ενεργό μέλος στα social media και στον προσωπικό του λογαριασμό συγκεντρώνει πάνω από 3,500 followers.

9. Εβελίνα Νικόλιζα
Η Εβελίνα Νικόλιζα είναι κόρη της Μπέσσυς Αργυράκη. Η παρθενική της εμφάνιση στο κοινό πραγματοποιήθηκε μέσα από την συμμετοχή της στο μουσικό σόου «The Voice» πριν μερικά χρόνια. Σήμερα, έχει αλλάξει αρκετά η εξωτερική της εμφάνιση, συνεχίζει να ασχολείται με την μουσική και διαθέτει το δικό της κανάλι στο YouTube όπου δημοσιεύει τις σκέψεις και τις ανησυχίες της.

10. Χριστόφορος Βλαχάκης
Χριστόφορος Βλαχάκης ή αλλιώς Christopher Vee. Ο 17χρονος έφηβος έχει ξεκινήσει ήδη τα πρώτα του βήματα στο χώρο της μουσικής, αφού έχει πάρει το «μικρόβιο» του τραγουδιού από τους γονείς του, τον Χρήστο Δάντη και την Κατερίνα Τοπάζη. Με το καλλιτεχνικό όνομα Christopher Vee, ο όμορφος νεαρός συγκεντρώνει πάνω από 2,000 followers.

Tags διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, instagram


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6944 s (230 Queries.) // Parse time: 0.4139 s // Total time: 3.1083 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X