Sequins: Δες πως μπορείς να συνδυάσεις τα λαμπερά κομμάτια τις γιορτές


Sequins: Δες πως μπορείς να συνδυάσεις τα λαμπερά κομμάτια τις γιορτές

Δείτε τις εικόνες

Όσο πλησιάζουν οι γιορτές όλο και λίγο επιπλέον glitter χρειαζόμαστε στα outfits μας. Και επειδή τα sequins ή αλλιώς οι γνωστές και λαμπερές παγιέτες σχεδόν επιβάλλονται τις γιορτές διάβασε πως μπορείς να συνδυάσεις τέτοιου είδους κομμάτια

Sequined φόρεμα: Ένα φόρεμα κεντημένο με παγιέτες είναι αρκετά λαμπερό από μόνο του, επιτρέπονται όμως τα σκουλαρίκια άλλα απαγορεύονται τα υπερβολικά φορτωμένα παπούτσια. Προτίμησε ένα απλό ζευγάρι strap heels. Μπορείς να το συνδιάσεις με το δερμάτινο σακάκι σου ή με την faux γούνα σου.

Sequined ή φούστα με glitters: Μπορείς να την συνδυάσεις με ένα απλό silk top. Κι αν ανήκεις στην ομάδα των λίγο πιο τολμηρών μπορείς να τη φορέσεις και στα day outfits σου επιλέγοντας ένα απλό T-shirt άλλωστε την επερχόμενη Άνοιξη, η μόδα προστάζει sequins.

Sequined blazer σακάκι: Θα απογειώσει τις γιορτινές σου εμφανίσεις και είναι πραγματικά πολύ εύκολο να το εντάξεις στα look σου. Η μόνη προϋπόθεση που χρειάζεται για να μην είσαι πολύ υπερβολική είναι να μην  φόρας άλλο κομμάτι με παγιέτες. 

Tags μόδα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.9182 s (231 Queries.) // Parse time: 0.7746 s // Total time: 3.6928 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X