Οι χωρισμοί ζευγαριών της κυπριακής showbiz to 2017!


Οι χωρισμοί ζευγαριών της κυπριακής showbiz to 2017!

Ποιοι δεν είναι πλέον μαζί;

Αυλαία στη σχέση τους επέλεξαν να ρίξουν αρκετά ζευγάρια του νησιού μας τη φετινή χρονιά. Οι χωρισμοί έγιναν γνωστοί είτε μέσα από δημοσιεύματα είτε από προσωπικές εξομολογήσεις των ίδιων. Η ομάδα του ilovestylecom συγκέντρωσε τα ζευγάρια που απασχόλησαν τα media με τον χωρισμό τους.

Έλενα Θεοδώρου – Δημήτρης Φροξυλιάς

Σαν κεραυνός έσκασε το Φεβρουάριο, ο χωρισμός της Έλενας Θεοδώρου και του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Φροξυλιά, καθώς ήταν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια στην κυπριακή showbiz. Ωστόσο, να πούμε ότι η δημοσιογράφος της εκπομπής “Όλα για σένα” είναι ξανά ερωτευμένη.

Ροζίτα Κεντάλα – Claydee

Αν και κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για χωρισμό, ωστόσο, τα δημοσιεύματα, θέλουν τη Ροζίτα Κεντάλα και τον Claydee να μην είναι πλέον μαζί, αν και θα έχουν πάντα τον γιο τους που θα τους ενώνει.

Κρίστοφερ Γκρέκο – Μαρία Μουστάκα

Η Μαρία Μουστάκα, μέσα από συνέντευξή της, πριν από μερικούς μήνες, αποκάλυψε το τέλος στην επτάχρονη σχέση της με τον ηθοποιό, Κρίστοφερ Γκρέκο.

Χάρις Δημητρίου – Αλέξανδρος Τζιόλης

Αν και όλοι περίμεναν πως η Χάρις Δημητρίου και ο ποδοσφαιριστής, Αλέξανδρος Τζιόλης θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, ωστόσο, φαίνεται πως το ζευγάρι επέλεξε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή.

Μαρίζα Ρίζου – Κωνσταντίνος Ασπιώτης

Η Μαρίζα Ρίζου είναι μία από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της νέας γενιάς, με καταγωγή από το νησί μας, η οποία δεν είναι πλέον μαζί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Ασπιώτη.

Κλέλια Μενελάου – Παναγιώτης Μπουγιούρης

Η σχέση της Κύπριας μπαλαρίνας, Κλέλιας Μενελάου και του ηθοποιού, Παναγιώτη Μπουγιούρη, αποτελεί μυστήριο, τον τελευταίο καιρό, καθώς οι πρόσφατες δηλώσεις τους αφήνουν να εννοηθεί πως δεν είναι πλέον μαζί.

Χριστίνα Δημητρίου – Χάρης Μιχαήλ

Ο χωρισμός της Χριστίνας Δημητρίου και του Χάρη Μιχαήλ, έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία, πριν από μερικές εβδομάδες στην κυπριακή showbiz, καθώς το ζευγάρι έπειτα από έξι χρόνια γάμου αποφάσισε να πάρει διαζύγιο.

Ερμογένης Σκιτίνης - Νίκη Δραγούμη

Αθόρυβα και διακριτικά έριξαν αυλαία στη σχέση τους ο τραγουδιστής, Ερμογένης Σκιτίνης και η ηθοποιός, Νίκη Δραγούμη, έτσι όπως ακριβώς ήταν και η κοινή τους ζωή, καθώς όλα αυτά τα χρόνια που υπήρξαν ζευγάρι απέφευγαν τα φώτα της δημοσιότητας.

Tags χωρισμοι 2017, showbiz κύπρος, gossip, σταυρωτα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4346 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2421 s // Total time: 2.6767 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X