15 νέα ζευγάρια στην κυπριακή showbiz το 2017!


15 νέα ζευγάρια στην κυπριακή showbiz το 2017!

Οι νέοι έρωτες της χρονιάς!

Αρκετά ήταν τα νέα ζευγάρια που απασχόλησαν τη φετινή χρονιά τα νησί μας. Κάποιοι από αυτούς θέλησαν να κάνουν γνωστό τον έρωτά τους από την αρχή ενώ κάποιοι άλλοι, επέλεξαν μία πιο διακριτική στάση όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή. Η ομάδα του ilovestylecom, συγκέντρωσε τα 15 νέα ζευγάρια που έκαναν την εμφάνισή τους τη φετινή χρονιά στην κυπριακή showbiz.

Νικόλας Εγγλέζου – Οδύσσεια Τσελεπή

Η σχέση του ποδοσφαιριστή Νικόλα Εγγλέζου και της Οδύσσειας Τσελεπή έγινε γνωστή στις αρχές της χρονιάς και μάλιστα το ζευγάρι την επισημοποίησε και σύντομα ετοιμάζονται να υποδεχθούν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Ανδρέας Λέοντας – Χριστίνα Κονναρή

Ο Ανδρέας Λέοντας και η σύντροφός του Χριστίνα Κονναρή, απασχόλησαν φέτος αρκετά τα media, με τη σχέση τους ενώ τα δημοσιεύματα θέλουν το νεαρό τραγουδιστή να έχει κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

 

Λουκία Κυριάκου – Γιώργος Τσαούσης

Τρελά ερωτευμένη είναι τους τελευταίους μήνες η ταλαντούχα σχεδιάστρια, Λουκία Κυριάκου, με τον εξ Ελλάδος, γνωστό dj και επιχειρηματία, Γιώργο Τσαούση.

Κύπρος Χριστοφόρου – Μελίνα Θεοδώρου

Ο ποδοσφαιριστής Κύπρος Χριστοφόρου, είναι ερωτευμένος τους τελευταίους μήνες με τη γοητευτική Μελίνα Θεοδώρου.

Σπύρος Νεοφυτίδης – Φλώρα Γιωργαλλά

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης και η διατροφολόγος της ΑΕΚ Λάρνακος, Φλώρα Γιωργαλλά, φαίνεται πως έχουν βρει ο ένας στον άλλον το ιδανικό ταίρι.

Σύλβια Μαυροπούλου – Μιχάλης Μιχαηλίδης

Η Σύλβια Μαυροπούλου τους τελευταίους μήνες έχει ανοίξει μια νέα σελίδα στην καρδιά της στο πλευρό του νέου της έρωτα, Μιχάλη Μιχαηλίδη.

Γιώργος Παπαδόπουλος – Γαλάτεια Βασιλειάδη

Τον απόλυτο έρωτα ζει ο τραγουδιστής, Γιώργος Παπαδόπουλος και η Κύπρια σύντροφός του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, οι οποίοι συγκατοικούν στην Αθήνα.

Χριστιάνα Μούζουρα – Κώστας Αναγνωστόπουλος

Η ηθοποιός, Χριστιάνα Μούζουρα, αν και προσπάθησε να κρατήσει κρυφή τη σχέση της, με τον σκηνοθέτη της σειράς, όπου πρωταγωνιστούσε στο παρελθόν, Κώστα Αναγνωστόπουλο, αυτή έγινε γνωστή.

Τόνυ Δημητρίου – Λίνα Καλλέργη

Ξανά ερωτευμένος μετά τον χωρισμό του είναι ο ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου, με την πανέμορφη σύντροφό του, Λίνα Καλλέργη.

Ανδρέας Μακρής – Άρτεμις

Φαίνεται πως η κυπριακή showbiz, απέκτησε νέα wag καθώς ο ποδοσφσαιριστής, Ανδρέας Μακρής είναι ερωτευμένος με την εντυπωσιακή, Άρτεμις.

Δανάη Χρήστου – Αλέξης Χατζηπέτρου

Η ηθοποιός Δανάη Χρήστου είναι ξανά ερωτευμένη τους τελευταίους μήνες με τον Αλέξη Χατζηπέτρου και δεν είναι λίγες οι φορές που τους είδαμε σε τρυφερά στιγμιότυπα στα social media.

Έλενα Τσελεπή – Στέφανος Μαρτσάκης

Η Star Κύπρος 2016, Έλενα Τσελεπή, φαίνεται πως βρήκε τον έρωτα στα μάτια του ποδοσφαιριστή, Στέφανου Μαρτσάκη.

Στέλλα Δημητρίου – Αθηναγόρας Ανδριαδάκης

Το πρώην μοντέλο. Στέλλα Δημητρίου φαίνεται να έχει κατασταλάξει στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του πεντάστερου ξενοδοχείου "Royal Marmin Bay", στην Ελούντα, Αθηναγόρα Ανδριαδάκη.

Κλέλια Γιασεμίδου – Πέτρος Αθανασίου

Πρόκειται για μία σχέση που έγινε γνωστή τις τελευταίες εβδομάδες και δεν είναι άλλοι από τους Κλέλια Γιασεμίδου και Πέτρο Αθανασίου.

Tags νεα ζευγαρια 2017, ζευγαρια, ερωτας, κυπριακη showbiz, σταυρωτα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3531 s (248 Queries.) // Parse time: 0.5044 s // Total time: 2.8575 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X