10 γάμοι επώνυμων ζευγαριών της κυπριακής showbiz το 2017! [Μέρος Β]


10 γάμοι επώνυμων ζευγαριών της κυπριακής showbiz το 2017! [Μέρος Β]

Διαβάστε αναλυτικά

Ο γάμος αποτελεί μία ευτυχή κατάληξη στην κοινή ζωή κάθε ζευγαριού. Δεν είναι λίγα τα επώνυμα ζευγάρια του νησιού μας που επέλεξαν το 2017 να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η ομάδα του ilovestylecom συγκέντρωσε τους γάμους επώνυμων Κυπρίων που συνέβησαν τη φετινή χρονιά.

Σάββας Πούμπουρας – Αρετή Θεοχαρίδη

Κάτω από άκρα μυστικότητα παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ο παρουσιαστής, κυπριακής καταγωγής, Σάββας Πούμπουρας με την εκλεκτή της καρδιάς του, Αρετή Θεοχαρίδη. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα ειδυλλιακό μέρος στην Πέγεια της Πάφου.

Βαρβάρα Χριστοφή

Η πρωταγωνίστρια της πετυχημένης σειράς του ΣΙΓΜΑ “Γαλάτεια”, Βαρβάρα Χριστοφή παντρεύτηκε μυστικά, με πολιτικό γάμο, τον αγαπημένο της, ενώ φήμες θέλουν το ζευγάρι να ανεβαίνει σύντομα και τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Μιχάλης Σοφοκλέους – Παναγιώτα Ιακώβου

Στις 26 Αυγούστου, στον Πρωταρά, πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Μιχάλη Σοφοκλέους και της εκλεκτής της καρδιάς του, Παναγιώτας Ιακώβου. Αξίζει να σημειωθεί, πως την ίδια ημέρα πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση του γιου τους, Σοφοκλή.

Ανδρέας Ζακχαίος – Ιωάννα Κασουλίδου

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε, στις 9 Σεπτεμβρίου, η κόρη του Υπουργού Εξωτερικών, Ιωάννα Κασουλίδη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Ανδρέα Ζακχαίου, πραγματοποιώντας έναν παραμυθένιο γάμο.

Τάσος Ζίζιρος – Λουΐζα Χριστοφή

Τρεις υπέροχες μέρες γεμάτες διασκέδαση πέρασαν όλοι όσοι βρέθηκαν στην πιο σημαντική μέρα της ζωής του Τάσου Ζίζιρου και της Λουϊζας Χριστοφή οι οποίοι αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στα μέσα Σεπτεμβρίου, στην Πάφο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Anassa.

Γιάννης Σιμάκης – Αλεξία Ρωσσίδου

Ο γάμος του Γιάννη Σιμάκη και της Αλεξίας Ρωσσίδου, που πραγματοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου, συγκέντρωσε τη hot νεολαία του νησιού.

Ελεονώρα Μαρία Βελισσάριου – Κωνσταντίνος Πιερίδης

Η κόρη της Ελίτας Μιχαηλίδου, Ελεονώρα Μαρία Βελισσάριου, παντρεύτηκε στις 30 Σεπτεμβρίου, τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Πιερίδη, όπου το παρών τους έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι της κυπριακής showbiz.

Κυριάκος Πελεκάνος – Τατιάνα Ησαϊα

Στις 14 Οκτωβρίου, ο Κυριάκος Πελεκάνος, εγκατέλειψε την εργένικη ζωή, καθώς ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, επισφραγίζοντας τον έρωτά του, με την Τατιάνα Ησαϊα, λίγους μήνες μετά τον ερχομό του γιου τους.

Άντρια Χριστοφόρου – Μάριος Αθανασιάδης

H αθλήτρια της ποδηλασίας Άντρια Χριστοφόρου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της επίσης ποδηλάτη Μάριο Αθανασιάδη, στα μέσα Οκτωβρίου.

Κωνσταντίνος Μακρίδης - Όλια Σβαστλίβαγια

Με πολιτικό γάμο παντρεύτηκε ο ποδοσφαιριστής Κωνσταντίνος Μακρίδης την αγαπημένη του, Όλια Σβαστλίβαγια, παρουσία του στενού οικογενειακού και φιλικούς τους περιβάλλοντος.

Tags γαμοι 2017, σταυρωτα, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5273 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2505 s // Total time: 2.7779 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X