10 +1 ζευγάρια στην κυπριακή showbiz που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2017! [Μέρος Α]


10 +1 ζευγάρια στην κυπριακή showbiz που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2017! [Μέρος Α]

Διαβάστε αναλυτικά

Με τον ομορφότερο τρόπο επέλεξαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους επώνυμα ζευγάρια του νησιού μας, καθώς μέσα στη φετινή χρονιά ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, συγκεντρώνοντας τα φώτα της δημοσιότητας. Η ομάδα του ilovestylecom συγκέντρωσε τους γάμους επώνυμων Κυπρίων.

Μαριλένη Σταύρου – Πέτρος Σολωμού

Στα τέλη Ιανουαρίου η ηθοποιός, Μαριλένη Σταύρου και ο σύντροφός της, Πέτρος Σολωμού, ανέβηκαν στη Λεμεσό, τα σκαλιά της εκκλησίας, μετά από μία μακροχρόνια σχέση και την απόκτηση του γιου τους, Ορφέα.

Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης

Στις 22 Ιανουαρίου η Κύπρια τραγουδίστρια, Μαριάντα Πιερίδη και ο σύντροφός της, Δημήτρης Κατριβέσης, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας, σε μία πολύ όμορφη τελετή στο Λόφο Φιλοπάππου.

Αντωνία Ζήνωνος – Αντώνης Μίκαλλος

Η δημοσιογράφος, Αντωνία Ζήνωνος και ο εκλεκτός της καρδιάς της, Αντώνης Μίκαλλος, πραγματοποίησαν στις 28 Ιανουαρίου, τον γάμο τους.

Μικαέλλα Χατζηεφραίμ – Νικόλας Ντίμας

Η τραγουδίστρια Μικαέλλα Χατζηεφραίμ και ο αγαπημένος της, Νικόλας Ντίμας, επισφράγισαν τον έρωτά τους, στις 19 Φεβρουαρίου, καθώς ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Γιώργος Ρούσσος – Νατάσα Τούρζα

Λίγο πριν υποδεχθούν στη ζωή τα δίδυμα κοριτσάκια τους, ο Γιώργος Ρούσσος και η Νατάσα Τούρζα, επισφράγισαν τη σχέση τους, καθώς επέλεξαν να ενωθούν με πολιτικό γάμο.

Δημήτρης Μουλαζίμης – Παντελίνα Πασχάλη

Ο ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Μουλαζίμης και η Παντελίνα Πασχάλη, ανέβηκαν στα τέλη Μαϊου, τα σκαλιά της εκκλησίας, στο Παραλίμνι.

Χριστιάνα Αριστοτέλους – Γιώργος Εφραίμ

Ο γάμος της Χριστιάνας Αριστοτέλους και του Γιώργου Εφραίμ, την πρώτη ημέρα του φετινού καλοκαιριού, αποτέλεσε το γεγονός της χρονιάς, με όλα τα φώτα της δημοσιότητας να είναι στραμμένα στο γεγονός. Το ζευγάρι ανέβηκε στη Λεμεσό, τα σκαλιά της εκκλησίας, λίγους μήνες πριν υποδεχθούν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Γιώργος Μερκής – Άντρεα Κυριάκου

Στις 3 Ιουνίου, ο Γιώργος Μερκής και η Άντρεα Κυριάκου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, στη Λεμεσό, παρουσία της οικογένειάς τους και του στενού φιλικού τους περιβάλλοντος.

Βαλεντίνος Σιέλης – Φλωρεντία Σαββίδου

Ο ποδοσφαιριστής, Βαλεντίνος Σιέλης και η σύντροφός του, Φλωρεντία Σαββίδου παντρεύτηκαν στις 11 Ιουνίου σε εκκλησία της Λεμεσού, ενώ ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης.

Αντρέας Τσέλεπος – Νατάσα Σχίζα

Στην εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, στη Λευκωσία, παντρεύτηκαν, την 1η Ιουλίου, ο ηθοποιός, Ανδρέας Τσέλεπος και η αγαπημένη του, Νατάσα Σχίζα, με καλεσμένους, μεταξύ άλλων, αρκετούς εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου του νησιού μας.

Έλενα Κλαρκ – Άκης Ευθυμίου

Η γνωστή Κύπρια χορεύτρια Έλενα Κλάρκ και ο εκλεκτός της καρδιάς της Άκης Ευθυμίου ανέβηκαν στις 8 Ιουλίου, τα σκαλιά της εκκλησίας επισημοποιώντας ενώπιον Θεού και ανθρώπων μία σχέση πολλών χρόνων.

Tags γαμοι 2017, σταυρωτα, χριστουγεννα, γιορτές, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8327 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2705 s // Total time: 3.1033 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X