11+1 επώνυμες Κύπριες που έγιναν μανούλες το 2017! [Μέρος Β]


11+1 επώνυμες Κύπριες που έγιναν μανούλες το 2017! [Μέρος Β]

Για ποιες πρόκειται;

Ο ερχομός ενός μωρού, φέρνει στη ζωή κάθε ζευγαριού χαρά και ευτυχία. Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι Κύπριοι που έγιναν γονείς μέσα στη φετινή χρονιά και έχουν στην αγκαλιά τους καρπούς του έρωτά τους. Η ομάδα του ilovestylecom συγκέντρωσε τα ζευγάρια που υποδέχθηκαν τα παιδάκια τους το 2017!

Σίμος Τσιάκκας – Ειρήνη Αργυρίδου

Ο ηθοποιός Σίμος Τσιάκκας έγινε για δεύτερη φορά πατέρας στα τέλη Μαΐου, καθώς η σύζυγός του, Ειρήνη Αργυρίδου έφερε στον κόσμο τη μπέμπα τους.

Ήβη Κυπριανού – Αλέξης Ζαχαρίου

Στις 20 Ιουνίου, η Ήβη Κυπριανού και ο σύζυγός της Αλέξης Ζαχαρίου, υποδέχθηκαν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, το αγοράκι τους, το οποίο θα πάρει το όνομα Κωνσταντίνος Αλέξιος.

Γιώργος Ρούσσος – Νατάσα Τούρζα

Γονείς δύο υπέροχων δίδυμων κοριτσιών, της Ζωής και της Ραφαέλλας, είναι από τα μέσα Ιουλίου, ο Γιώργος Ρούσσος και η σύζυγός του, Νατάσα Τούρζα.

Καλυψώ Δημητρίου – Μιχάλης Τσέλεπος

Δύο χρόνια μετά τον γάμο τους, η ηθοποιός Καλυψώ Δημητρίου και ο σύζυγός της, Μιχάλης Τσέλεπος, μεγάλωσαν την οικογένειά τους, καθώς υποδέχθηκαν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τη μπέμπα τους.

Γιώργος Χριστοφή – Μίνα Τρουλλιώτη

Ο stand up comedian, Γιώργος Χριστοφή και η ηθοποιός, σύντροφός του, Μίνα Τρουλλιώτη, έφεραν στον κόσμο στις 16 Αυγούστου, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Παύλος Μυλωνάς – Πέρσα Σιάσου

Στις 21 Αυγούστου, ο Παύλος Μυλωνάς και η Πέρσα Σιάσου, έγιναν γονείς ενός αγοριού. Αξίζει να σημειωθεί, πως η σχέση τους έγινε γνωστή μέσα στη χρονιά καθώς το ζευγάρι επέλεξε να κρατά διακριτική στάση όσον αφορά στην προσωπική του ζωή.

Δέσποινα Ολυμπίου – Πάνος Δούκας

Η Δέσποινα Ολυμπίου και ο σύντροφός της, Πάνος Δούκας, στις 6 Σεπτεμβρίου υποδέχθηκαν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, το αγοράκι τους.

Γωγώ Αλεξανδρινού – Χαράλαμπος Προύντζος

Η Γωγώ Αλεξανδρινού και ο σύζυγός της, Χαράλαμπος Προύντζος έγιναν για δεύτερη φορά γονείς, καθώς στα μέσα Σεπτεμβρίου, υποδέχθηκαν στη ζωή την κορούλα τους. Αξίζει να σημειωθεί, πως το ζευγάρι έχει ακόμη ένα κοριτσάκι, την οχτάχρονη Μαρία.

Τεύκρος Νεοκλέους – Μαριλένα Χαραλαμπίδου

Ο μουσικός Τεύκρος Νεοκλέους και η σύζυγός του, Μαριλένα Χαραλαμπίδου έγιναν ξανά γονείς ενός υγιέστατου αγοριού.

Δημήτρης Χριστοφή – Αντιγόνη Χριστοφή

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Δημήτρης Χριστοφή και η σύζυγός του, Αντιγόνη, υποδέχτηκαν στις 13 Οκτωβρίου, το αγοράκι τους, ο οποίος θα πάρει το όνομα, Ανδρέας.

Χριστιάνα Αριστοτέλους – Γιώργος Εφραίμ

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους και ο Γιώργος Εφραίμ, τέσσερις, περίπου μήνες, μετά τον πολυσυζητημένο γάμο τους, υποδέχθηκαν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, την κόρη τους, Μελίνα.

Ευθύμιος Δίπλαρος – Αργυρώ Ροτσίδου

Πατέρας για δεύτερη φορά έγινε στις 12 Οκτωβρίου, ο βουλευτής, Ευθύμιος Δίπλαρος καθώς η σύζυγός του, Αργυρώ Ροτσίδου, έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι τους, η οποία θα ονομαστεί Μαρίνα.

Tags γεννες 2017, σταυρωτα, showbiz κύπρος, gossip, χριστουγεννα, γιορτές


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1438 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2185 s // Total time: 2.3623 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X