10+1 επώνυμα ζευγάρια στην κυπριακή showbiz που έγιναν γονείς το 2017! [Μέρος Α]


10+1 επώνυμα ζευγάρια στην κυπριακή showbiz που έγιναν γονείς το 2017! [Μέρος Α]

Πρόκειται για τους…

Τις ωραιότερες στιγμές στη ζωή τους βίωσαν επώνυμα ζευγάρια του νησιού μας τη φετινή χρονιά καθώς υποδέχθηκαν στη ζωή τα μωράκια τους. Η ομάδα του ilovestylecomσυγκέντρωσε τους επώνυμους Κύπριους που έγιναν γονείς το 2017!

Νίκος Νικολάου – Άντρια Αντρέου

Στις 15 Ιανουαρίου ο ποδοσφαιριστής Νίκος Νικολάου και η σύζυγός του, Άντρια Αντρέου υποδέχθηκαν στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Χριστίνα Τσέλεπου – Πάνος Μακρής

Στα τέλη Ιανουαρίου η τραγουδίστρια, Χριστίνα Τσέλεπου και ο ηθοποιός, Πάνος Μακρής, υποδέχθηκαν στη ζωή τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, το κοριτσάκι τους. Αξίζει να σημειωθεί, πως η σχέση τους και η εγκυμοσύνη της νεαρής τραγουδίστριας κρατήθηκε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και οι κοινές τους, δημόσιες εμφανίσεις ήταν ελάχιστες.

Χριστόφορος Φωκαϊδης – Ερμιόνη Πλάτων

Ο Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαϊδης και η σύζυγός του, Ερμιόνη Πλάτων, στις 2 Φεβρουαρίου, υποδέχθηκαν στη ζωή το αγοράκι τους, ο οποίος πήρε το όνομα Φίλιππος, κάτι που έγινε γνωστό από τον ίδιο τον Υπουργό στην ανακοίνωση του χαρμόσυνου γεγονότος.

Ιωάννα Πολυβίου

Η Κύπρια τραγουδίστρια, Ιωάννα Πολυβίου και ο σύντροφός της, στις 3 Φεβρουαρίου, υποδέχθηκαν στη ζωή το κοριτσάκι τους, με την ίδια να ανακοινώνει το ευχάριστο γεγονός 10 ημέρες αργότερα, σε κλίμα συγκίνησης, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Λώρης Λοϊζίδης – Στυλιάνα Μαραγκού

Ο Λώρης Λοϊζίδης και η σύντροφός του, Στυλιάνα Μαραγκού έγιναν γονείς δύο δίδυμων κοριτσιών στα τέλη Φεβρουαρίου. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ηθοποιός έχει ακόμη ένα παιδάκι με την πρώην σύζυγό του.

Κατερίνα Κακούση – Στάθης Χριστοδούλου

Η συμμετέχουσα στο StarΚύπρος, Κατερίνα Κακούση και ο αγαπημένος της, Στάθης Χριστοδούλου, έγιναν στις αρχές Μαρτίου γονείς ενός υπέροχου κοριτσιού.

Χρήστος Πατσαλίδης – Αθηνά Κωνσταντίνου

Ο Χρίστος Πατσαλίδης με ένα τρυφερό postστο facebookανακοίνωσε στις 28 Μαρτίου, τον ερχομό του γιου του, καρπό του έρωτά του με τη σύζυγό του, Αθηνά Κωνσταντίνου.

Ilona Garamvolgyi - Tiago Gomes

“Πιστεύετε στα όνειρα που γίνονται πραγματικότητα. Το δικό μας ήρθε ντυμένο στα μπλε”, ήταν τα λόγια της γνωστής makeupartistIlona Garamvolgyi και του συντρόφου της TiagoGomes, για τον ερχομό του γιου τους στις αρχές Απριλίου.

Κατερίνα Αγαπητού – Κρίστιαν Ονουφρίου

Η Κατερίνα Αγαπητού και ο σύζυγός της, Κρίστιαν Ονουφρίου, στις 10 Απριλίου, υποδέχθηκαν στη ζωή τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους, τη Μαρίνα τους, ολοκληρώνοντας την ευτυχία στο γάμο τους.

Κούλλης Παύλου – Ονόφρη Παύλου

Ο ποδοσφαιριστής, Κούλλης Παύλου και η σύζυγός του, Ονόφρη Παύλου, ενάμιση χρόνο, περίπου μετά τον γάμο τους, υποδέχθηκαν στη ζωή το αγοράκι τους, Παύλο.

Κυριάκος Πελεκάνος – Τατιάνα Ησαϊα

Με ένα συγκινητικό postστα socialmedia, ο Κυριάκος Πελεκάνος ανακοίνωσε τον ερχομό του γιου του, Κρίστιαν, ο οποίος έφερε ευτυχία στη ζωή τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, Τατιάνας Ησαϊα.

Tags γεννες 2017, σταυρωτα, showbiz κύπρος, gossip, χριστουγεννα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2241 s (227 Queries.) // Parse time: 0.2546 s // Total time: 3.4787 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X