Αχιλλέας Γραμματικόπουλος: Επιβεβαιώνει την παραίτησή του από το TvOne και εξηγεί τους λόγους για πρώτη φορά!


Αχιλλέας Γραμματικόπουλος: Επιβεβαιώνει την παραίτησή του από το TvOne και εξηγεί τους λόγους για πρώτη φορά!

Όλες οι λεπτομέρειες

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούσε έντονα η φήμη πως ο μέχρι πρότινος σύμβουλος στο TvOne, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, αποχωρεί από το πόστο του και από το κανάλι και ακούστηκαν διάφοροι λόγοι, στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια, για τους οποίους οδηγήθηκε σε μία τέτοια απόφαση.

Ο ίδιος, σε δηλώσεις του στο TvΜανία, μίησε ξεκάθαρα και έβαλε τέλος στην παραφιλολογία, λέγοντας: “Ναι, ισχύει ότι υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση του συμβούλου στο TVONE. Ελλείψει εγχώριας μυθοπλασίας και όπως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα δεν υπήρχε αντικείμενο, στο οποίο να προσφέρω και να δημιουργήσω επί της ουσίας, αποφάσισα ν’ αποχωρήσω. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν έχω άριστες σχέσεις με το κανάλι ή τους ανθρώπους του. Γι’ αυτό, άλλωστε, αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση να παρουσιάσω το πρωτοχρονιάτικο show, παρέα με την Νατάσα Ιωάννου”.

Αξίζει να σημειωθεί, πως σύμφωνα με το δημοσίευμα, μετά τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, που ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το show της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, ο κ. Γραμματικόπουλος, δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του σταθμού.

Διαβάστε επίσης: Αχιλλέας Γραμματικόπουλος: Η αποκάλυψη για την σύζυγό του, Μιράντα Γιατρού που θα συζητηθεί!

Tags Αχιλλέασ Γραμματικόπουλος, αποχωρηση, παραιτηση, tv one, mega, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6008 s (233 Queries.) // Parse time: 0.4959 s // Total time: 3.0967 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X