Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ηχηρή απουσία στο γάμο της με το Φίλιππο Μιχόπουλο


Η Αθηνά Οικονομάκου αποκαλύπτει για πρώτη φορά την ηχηρή απουσία στο γάμο της με το Φίλιππο Μιχόπουλο

Δείτε τι είπε η ίδια

Η ημέρα του γάμου της ήταν "ένα ξέφρενο πάρτι" όπως δήλωσε στη συνέντευξη στο περιοδικό "People" και όλα έγιναν αβίαστα, με πολύ αγάπη και καμία προετοιμασία. Τι έκανε όμως λίγη ώρα πριν ανέβει τα σκαλιά του Δημαρχείου με τον αγαπημένο της και ποια ήταν η μεγάλη απουσία εκείνη την μέρα;

Πόσο ασχολήθηκες με την προετοιμασία;

Καθόλου. Ετοίμασα μόνο τα χαρτιά που χρειάζονταν για να έχει ισχύ ο πολιτικός γάμος και αφιέρωσα και δέκα λεπτά για να διαλέξω ένα από τα τρία φορέματα που μου έφερε η στιλίστριά μου, η Νικόλ Παναγιώτου. Ενημέρωσα τηλεφωνικά τους καλεσμένους και τέλος.

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες και λεπτομέρειες από την βραδιά πριν το γάμο τους

Το φόρεμα του γάμου πώς το επέλεξες;

Βάσει των κιλών μου. Διάλεξα αυτό που με κολάκευε περισσότερο στα κιλά που είμαι τώρα. Λίγο πριν το γάμο ανέβηκα στο δωμάτιο, ντύθηκα, χτενίστηκα, βάφτηκα και μετά όλοι μαζί πήγαμε στο δημαρχείο. Μη σου πω ότι είχα φτάσει νωρίτερα και περίμενα και κάποιους καλεσμένους για να ξεκινήσει η διαδικασία.

Οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και καλοί. Υπήρχε κάποιος που θα ήθελες να είναι εκεί και δεν ήταν;

Ο μπαμπάς μου. Είναι καπετάνιος και τον κάλεσαν για να μπαρκάρει. Είναι μια απρόβλεπτη δουλειά, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε θα σε καλέσουν και πού θα πας. Σε καλούν τελευταία στιγμή και πρέπει να είσαι εκεί που θα είναι το πλοίο σε συγκεκριμένη ημερομηνία για να μπαρκάρεις. Δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι στο γάμο.

Σου στοίχισε η απουσία του;

Θα ήθελα να είναι μαζί μου εκείνη την ημέρα, όμως ως κόρη καπετάνιου έχω συνηθίσει να λείπει από σπουδαία γεγονότα στη ζωή μου. Δεν μου κάνει αίσθηση όπως θα κάνει σε κάποιον που θα το διαβάσει ή θα το σκεφτεί ως μια συνθήκη που του είναι άγνωστη.

Tags Αθηνά Οικονομάκου, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, Γαμος, πατερας, απουσια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8817 s (279 Queries.) // Parse time: 0.2800 s // Total time: 3.1616 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X