Δυο νέα αρώματα γεμάτα εθιστική δύναμη για εκείνη και για εκείνον


Δυο νέα αρώματα γεμάτα εθιστική δύναμη για εκείνη και για εκείνον

Boss The Scent Intense από τη Hugo Boss

Tο Boss The Scent Intense for Her και Boss The Scent Intense for Him είναι τα δύο νέα αρώματα του Boss Parfums, με τα οποία ο γνωστός οίκος αρωμάτων παίρνει το παιχνίδι της αποπλάνησης σε ένα νέο και σαγηνευτικά έντονο επίπεδο.

Με τα δύο νέα αρώματα, που αποτελούν συνέχεια των Boss The Scent, ο οίκος Boss Parfums ανοίγει νέο και γεμάτο ένταση και δύναμη κεφάλαιο στην ιστορία της αποπλάνησης. Το Boss The Scent Intense for Her και Boss The Scent Intense for Him είναι δύο αρώματα που ξυπνούν τις αισθήσεις του Boss άντρα και της Boss γυναίκας, αφού δεν μπορούν να μην ανταποκριθούν στην ισχύ των δύο παντοδύναμων αρωμάτων.

Στο ανδρικό Boss The Scent Intense, οι νότες κορυφής ginger εντείνονται από την προσθήκη κάρδαμου. Στην καρδιά του αρώματος, οι ξεχωριστές νότες του εξωτικού φρούτου maninka ενισχύονται, ενώ η προσθήκη βανίλιας, στη βάση, συνδυάζεται με την πλούσια μυρωδιά του δέρματος, για να αυξήσει τη μαγνητική ισχύ του αρώματος. 

Στο γυναικείο Boss The Scent Intense, οι ακαταμάχητες φρουτώδεις νότες από μελωμένο ροδάκινο συνδυάζονται με το ανατολίτικο λουλούδι οσμανθού, που παρασέρνει την καρδιά. Η αφυπνιστική και αφροδισιακή βάση καβουρδισμένου κακάο εντείνεται, για να ενισχύει την αδιαμφισβήτητα αισθησιακή δύναμη της, ενώ οι νότες βανίλιας εμπλουτίζουν την κομψή και αισθησιακή ομορφιά στη βάση του αρώματος. Τόσο το ανδρικό όσο και το γυναικείο Boss The Scent Intense αφήνουν ανεξίτηλο το σημάδι τους, χάρη στην υψηλότερη συγκέντρωση ελαίου.

Tags BOSS THE SCENT INTENSE, Hugo Boss, αρωμα, Ομορφια, beauty, perfume


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5194 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2355 s // Total time: 2.7548 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X