10 θεατρικές πρεμιέρες για τον Δεκέμβριο


10 θεατρικές πρεμιέρες για τον Δεκέμβριο

Παιδικά μιούζικαλ, κλασικά και σύγχρονα έργα διαμορφώνουν το παζλ των πρεμιέρων του τελευταίου μήνα του χρόνου

Πλούσιος θεατρικά θα είναι και ο Δεκέμβριος με ιδιαίτερη έμφαση στα μιούζικαλ και στο παιδικό θέατρο. Νέα έργα από το ελεύθερο θέατρο κάνουν πρεμιέρα αρχές και μέσα Δεκεμβρίου ενώ ξεχωρίζει η λονδρέζικη υπερπαραγωγή του μιούζικλα Mamma Mia στο Παττίχειο Θέατρο της Λεμεσού για 7 μόνο παραστάσεις.

Mamma Mia!
Το Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, παρουσιάζει το θρυλικό και δημοφιλέστερο μιούζικαλ στον κόσμο 'Mamma Mia!', το οποίο ξεκίνησε ως μεγάλη επιτυχία των ABBA, έγινε μιούζικαλ και τώρα αποτελεί παγκόσμιο φαινόμενο. Η αυθεντική, εγκεκριμένη, λονδρέζικη παραγωγή με ερμηνευτές, μουσικούς και δημιουργική ομάδα κατευθείαν από το West End του Λονδίνου θα δώσει 7 παραστάσεις αποκλειστικά στο Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού. Το μιούζικαλ, το οποίο αγάπησαν και είδαν πάνω από 60 εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως, έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο, παρουσιάζοντας 30 από τα σπουδαιότερα τραγούδια των ABBA. Με μουσική του Benny Andersson και του Björn Ulvaeus των ABBA, το 'Mamma Mia!' παρουσιάζεται εδώ και 19 χρόνια στο West End του Λονδίνου.
Παρ 29 Δεκ - Παρ 5 Ιαν 2018, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.30. Πληρ. 25377277, www.soldoutticketbox.com.

Παγκόσμιον Άσμα
Το πρόγραμμα για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης στην Πάφο αποχαιρετά το έτος 2017 με μια θεατρική παράσταση, που έχει πολλαπλή σημασία για την Πάφο και δεν πρέπει να χάσεις. Πρόκειται για το έργο του ιστορικού Δημάρχου της Πάφου, Χριστόδουλου Γαλατόπουλου, 'Παγκόσμιον Άσμα', δραματοποιημένο από το ΘΕΠΑΚ, σε επιμέλεια του Μιχάλη Πιερή. Με αυτόν τον τρόπο, τιμώντας τον Γαλατόπουλο, το Πάφος 2017 επιχειρεί ν' αναδείξει την πνευματική ζωή στην Πάφο κατά το πρώτο μισό του 20ου αιώνα. Το 'Παγκόσμιον Άσμα' επιλέγηκε ως το κορυφαίο και πλέον φιλόδοξο εγχείρημα του ποιητή, το οποίο αλλάζει ριζικά την εικόνα, που έχουμε σχετικά με την προσφορά της Κύπρου στην ευρύτερη νεοελληνική λογοτεχνία.
Παρ 15 - Σ 16 Δεκ, Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, 20.30.

Ο Χιονάνθρωπός μου
Η παράσταση, που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους τη θεατρική περίοδο 2016-2017, επιστρέφει κι αυτή τη γιορτινή περίοδο για τρεις μόνο παραστάσεις και υπόσχεται να χαρίσει γέλιο, χορό, συγκίνηση και φυσικά άφθονη μουσική και τραγούδια για όλη την οικογένεια. Οι δέκα υπέροχοι ηθοποιοί, τραγουδιστές, χορευτές και η πενταμελής ζωντανή ορχήστρα θα ξαναζωντανέψουν το πνεύμα των Χριστουγέννων επί σκηνής σ' αυτό το πρωτότυπο έργο των Άλεξ Παναγή, Κατερίνας Χριστοφίδου και Σταύρου Σταύρου, σε σκηνοθεσία Μάριου Κακουλλή.
Κ 10 Δεκ, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 17.00. / Κ 17 (11.00 & 15.00) - Σ 23 Δεκ, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 17.00. Πληρ. 97876760. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags Θεατρο, παρασταση, διασκεδαση, εκδηλωση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6478 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2296 s // Total time: 2.8774 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X