Το ένα και μοναδικό σημάδι που υπονοεί πως η σχέση σας έχει τελειώσει!


Το ένα και μοναδικό σημάδι που υπονοεί πως η σχέση σας έχει τελειώσει!

Μάθετε ποιο είναι…

Μερικές φορές προσπαθούμε να βρούμε την αγάπη, μερικές φορές προσπαθούμε να την κρατήσουμε και μερικές φορές είμαστε τόσο έντονοι για τα δύο προαναφερθέντα πράγματα που όταν μια σχέση ξεκινάει να φθείρει αγνοούμε εντελώς όλα τα σημάδια.

Αλλά όσο δύσκολο κι αν ήταν να βρούμε την αγάπη, υπάρχει ένα πολύ ηχηρό μήνυμα ότι μπορεί να είναι καιρός να το αφήσουμε να φύγει: αν αρχίσετε να επιθυμείτε περισσότερο χρόνο μόνοι σας.

Σίγουρα δεν μπορείτε να είστε μαζί συνέχεια και υπάρχουν φάσεις που χρειάζεστε να μένετε με τον εαυτό σας, ωστόσο, όταν αυτό γίνει πιο έντονο και συχνό τότε υπάρχει πρόβλημα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eharmony  εάν ο χρόνος “μου” γίνει πιο ελκυστικός από το χρόνο “μας”, θεωρείται αυτό ένα σαφές προειδοποιητικό σημάδι.

Αν και είναι μια μεγάλη ένδειξη, δεν είναι η μόνη. Κοιτάζοντας για άλλα σημάδια, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης προσπάθειας από κάθε πλευρά, αναρωτιέστε αν υπάρχει κάποιος καλύτερος για εσάς, το όραμα του μέλλοντος μαζί είναι «ασαφές» ή τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας δεν είναι συγχρονισμένα.

Tags σχεσεις, ζευγαρια, χωρισμος, ΑΠΟΣΤΑΣΗ, ΣΗΜΑΔΙ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6307 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3359 s // Total time: 2.9666 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X