Έγκυος στον 8ο μήνα παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ και δεν το πήρε κανείς είδηση


Έγκυος στον 8ο μήνα παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ και δεν το πήρε κανείς είδηση

Λέει πως τα κατάφερε να μην το μάθει κανείς

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Αθηναΐς Νέγκατην οποία απολαμβάνουμε μαζί με το Βαγγέλη Περρή στο ΣΙΓΜΑ στην εκπομπή "Rodeo". Την αποκάλυψη της χαρμόσυνης είδησης έκανε η ίδια, μέσα από τη στήλη της στην ελληνική εφημερίδα "Παραπολιτικά".

Διαβάστε επίσης: Παρουσιάστρια του ΣΙΓΜΑ παντρεύτηκε το καλοκαίρι και δεν πήρε κανείς είδηση!

"Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα", έγραψε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Η δημόσια απολογία του Γιώργου Λιάγκα για όλα όσα είπε για την Αθηναΐδα Νέγκα

Και κατόπιν πρόσθεσε: "Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία".

Tags αθηναις νεγκα. διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, ΣΙΓΜΑ, rodeo, Τηλεοραση, εγκυος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4155 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3524 s // Total time: 2.7679 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X