Dazzling Lights: Το γιορτινό look του οίκου YSL


Dazzling Lights: Το γιορτινό look του οίκου YSL

Ετοιμαστείτε να γοητεύσετε και να γοητευτείτε

Ετοιμαστείτε για την εορταστική περίοδο με μια έκρηξη λάμψης και χρώματος, μια εκθαμβωτική δήλωση πάθους. Ροκ διάθεση, επαναστατική, ανατρεπτική. Χρωματικοί συνδυασμοί που εμπνέουν και σε παροτρύνουν να τολμήσεις: μια σύγκρουση πλατινένιων, ροδόχρυσων, και φλογερών κόκκινων αχτίδων μια συλλογή που σου θυμίζει τις εντυπωσιακές αποχρώσεις των πυροτεχνημάτων. Μια συλλογή από υφές μεγάλης διάρκειας και λαμπερού αποτελέσματος αλλά και με ξεχωριστές, συλλεκτικές συσκευασίες.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΠΑΛΕΤΑ
Η θήκη αυτής της συλλεκτικής παλέτας είναι διακοσμημένη με ένα μοναδικό, εορταστικό σχέδιο: το λογότυπο Cassandra με φόντο τα αστραφτερά πυροτεχνήματα.
Στο εσωτερικό της, οι αποχρώσεις για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη επιλέχθηκαν προσεκτικά, για να είναι εύχρηστες, αλλά και για να δώσουν ταυτόχρονα μια πιο εκλεπτυσμένη νότα στο πρωινό σας μακιγιάζ. Το τέλειο απόκτημα στο νεσεσέρ σας, θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα: η Συλλεκτική Παλέτα του Holiday Look 2017 είναι ξεχωριστή και άκρως κομψή.

Βάλτε φως στη ζωή σας - Ζεστάνετε το πρόσωπό σας με το εκλεπτυσμένο ροζ blush και δώστε του την λάμψη που του αξίζει. Χρησιμοποιήστε το πινέλο για να εφαρμόσετε το blush στο πρόσωπο σας, ή για να το εφαρμόσετε σαν highlighter μόνο στην κορυφή των ζυγωματικών σας. Ένα ελαφρύ πέρασμα στην περιοχή του ντεκολτέ θα είναι η ιδανική πινελιά λάμψης για τις νυχτερινές σας εξόδους.

Μάτια που ακτινοβολούν – Αστραφτερές σκιές σε τέσσερις υπέροχες αποχρώσεις, από το κομψό ασημί-γκρι και το πιο σκούρο γκρι-καφέ, μέχρι το απαλό χρυσό και το ροζ χρυσό. Η τέλεια αρμονία ανάμεσα στο φως και στο σκοτάδι –πάντοτε, βέβαια, με το ίδιο υπέροχο αστραφτερό αποτέλεσμα , μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε είτε μεμονωμένα για να δώσετε λίγο χρώμα στο αγαπημένο σας eyeliner look, είτε συνδυαστικά εφαρμόζοντας τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις κάτω από το φρύδι και τις πιο σκούρες κοντά στο βλέφαρο.
Όσο για τα απλικατέρ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε με την πλαϊνή πλευρά για να δημιουργήσετε πιο έντονες γραμμές, είτε την επίπεδη πλευρά για εφαρμογή του χρώματος σε όλη την επιφάνεια του βλεφάρου, είτε τη μύτη για να κάνετε με ακρίβεια το περίγραμμα.

Λαμπερά φιλιά - Δύο χρώματα για τα χείλη: ένα ανοιχτό τριανταφυλλί κι ένα βαθύ κόκκινο, για μια φλογερή, ελαφρώς λαμπερή νότα που θα ολοκληρώσει ιδανικά το look σας.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ROUGE PUR COUTURE
Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο πλούσιο, βαθύ χρώμα. Τώρα, περισσότερο από ποτέ το Rouge Pur Couture φοράει τα… γιορτινά του και γίνεται ακαταμάχητα σαγηνευτικό. Η εξωτερική θήκη αντανακλά τη χαρούμενη, γιορτινή ατμόσφαιρα, με μια βροχή πυροτεχνημάτων. Μια εντυπωσιακή ωδή στο πνεύμα ελευθερίας.

Le Rouge No 1 -  Το κλασσικό κόκκινο· πάντα στη μόδα, πάντα τολμηρό.
Le Orange No 13 - Ένα φλογερό πορτοκαλί, καθηλωτικό και αυθάδες.
Le Fuchsia No 19 - Ένα εκρηκτικό ροζ που ηλεκτρίζει.
Le Nu No 70 - Ένα μοντέρνο μπεζ-ροζ, ουδέτερο και σύγχρονο.

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ TOUCHE ÉCLAT
Το διάσημο στιλό λάμψης μεταμορφώνεται σε μια συλλεκτική έκδοση, με τρία αστραφτερά πυροτεχνήματα να διακοσμούν την εξωτερική του θήκη. Το απαραίτητο αυτό αξεσουάρ ομορφιάς γίνεται πιο λαμπερό από ποτέ, σε δύο αποχρώσεις με θερμούς αλλά και ψυχρούς τόνους βάσης: Rose Lumiere No 1 και Ivoire Lumiere No 2.

 

Tags ysl holiday look 2017, Holiday look 2017 Dazzling Lights, makeup, make-up, beauty, Ομορφια, Μακιγιαζ, προσωπο, face


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3638 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2238 s // Total time: 2.5876 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X