Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και δεν μπορούσε να μιλήσει σε κανένα!


Σταματίνα Τσιμτσιλή: Εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και δεν μπορούσε να μιλήσει σε κανένα!

Δείτε το βίντεο...

Μέσα από το blog της "Υου & Me" στο youweekly.gr, η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελα να είναι έγκυος στο τρίτος της παιδί ενώ στην σημερινή της εκπομπή, 1 Δεκεμβρίου μοιράστηκε και με τους τηλεθεατές την χαρμόσυνη είδηση.

Η παρουσιάστρια δεν δίστασε να εξομολογηθεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και δεν μπορούσε να τις μοιραστεί ούτε και με τις πιο κοντινές της φίλες καθώς περίμενε το πράσινο φως από τον γιατρό της.

Διαβάστε επίσης: Το άγνωστο περιστατικό με το αυτοκίνητο που αποκάλυψε η εγκυμονούσα Σταματίνα Τσιμτσιλή! [βίντεο]

Διαβάστε επίσης: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τι της είπε ο Σρόιτερ μετά τη συνέντευξη με τη Μίνα Αρναούτη!

"Είναι γεγονός σε σχέση με τις άλλες εγκυμοσύνες μου, είναι η πρώτη φορά που είχα κάτι αναγούλες, κάτι καούρες και ίσως να με βλέπατε κάποια πρωινά που δεν ήμουν το πλάσμα το απόλυτα αισιόδοξο, αλλά δεν ήθελα να δώσω το δικαίωμα…" είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα. Και στη συνέχεια τόνισε πως ακόμα και στην κολλητή της φίλη, την Ιωάννα Μπούκη σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ, η οποία είχε πάει ως καλεσμένη στο "Happy Day" και ήταν σχεδόν δύο μηνών της είπε ψέματα: "Μου είπε πήρες βάρος και της είπα "όχι, έχω δυσκοιλιότητα"!.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το gossip-tv.gr:


 

Tags σταματινα τσιμτσιλη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1571 s (229 Queries.) // Parse time: 0.3524 s // Total time: 2.5095 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X