Youth Lab., Lip Balm: Θρέψη και ενυδάτωση, για υγιή και όμορφα χείλη


Youth Lab., Lip Balm: Θρέψη και ενυδάτωση, για υγιή και όμορφα χείλη

Δεν περιέχει χρώμα, έτσι είναι κατάλληλο και για άνδρες

Το νέο ενυδατικό και προστατευτικό χειλιών Lip Balm της Youth Lab. προσφέρει άμεση θρέψη, ενυδάτωση και ανακούφιση στα αφυδατωμένα και σκασμένα χείλη, διατηρώντας τα ενυδατωμένα και απαλά για πολλές ώρες. Ταυτόχρονα, χωρίς να περιέχει χημικά αντηλιακά φίλτρα, τα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και τις ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες. 

Τα συστατικά του Lip Balm έχουν επιλεχθεί με στόχο να δρουν συνεργιστικά στην άμεση ανακούφιση και ανασύσταση της επιδερμίδας των χειλιών.

• Τα ασαπωνοποίητα από βούτυρο Karite ενισχύουν τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων της επιδερμίδας με αποτέλεσμα τη βελτίωση του χρώματος και τη λείανση της υφής μέσα σε 2 μόνο ημέρες.
• Τα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού Οξέος και του πολυσακχαρίτη Konjac απορροφούν μέχρι και 200 φορές το βάρος τους σε νερό και δίνουν όγκο στην περιοχή, με άμεσο οπτικό αποτέλεσμα, λειαίνοντας τις βαθιές και επιφανειακές ρυτίδες.
• Το σύμπλεγμα φυτοστερολών με τα εκχυλίσματα γλυκύρριζας και λεμονιού δροσίζουν "γεμίζοντας" και λειαίνουν τα χείλη. 
• Το εκχύλισμα του μικροφύκους Haematococcus Pluvialis, εξαιρετικά πλούσιο σε Ασταξανθίνη, παρέχει φυσική προστασία από τις ακτινοβολίες UVA-UVB, ενισχύοντας παράλληλα τη δραστηριότητα των μιτοχονδρίων στην παραγωγή ενέργειας και προστατεύοντας από τη φωτογήρανση.
• Η βιταμίνη F (απαραίτητα λιπαρά οξέα) ενισχύει την αναδόμηση του φραγμού της επιδερμίδας προκειμένου να αποκτήσει υγιή δομή και λειτουργικότητα.
• Το εκχύλισμα μανόλιας καταπραΰνει όλα τα συμπτώματα του ερεθισμένου δέρματος (αίσθημα καύσου, κνησμό και κοκκινίλες).

Δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση. Χωρίς παραβένες, γλουτένη, πετροχημικά, σιλικόνες, κεριά, ζάχαρη ή χημικά αντηλιακά φίλτρα.

ΧΡΗΣΗ
Απλώστε επαρκή ποσότητα στα χείλη όσες φορές χρειάζεται μέσα στη μέρα.
 

Tags lip balm, beauty, Ομορφια, χείλη, λιπ παλμ, lips


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5964 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3981 s // Total time: 2.9945 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X