Bourjois, Rouge Velvet The Lipstick: Ανεβάζει στα ύψη την πρόκληση!


Bourjois, Rouge Velvet The Lipstick: Ανεβάζει στα ύψη την πρόκληση!

Ματ κραγιόν για έως και 24 ώρες διάρκεια

Πιο γοητευτικό και εκθαμβωτικό από ποτέ άλλοτε, ο μύθος του Rouge Velvet συνεχίζει να κερδίζει καρδιές και χείλη με το Rouge Velvet The Lipstick. Με αυτό το κομψό κραγιόν, η Bourjois σκοπεύει να κατακτήσει ακόμη περισσότερες εθισμένες στο κραγιόν! Πολύχρωμα, συναρπαστικά και εξαιρετικά θηλυκά - φαίνονται πανέμορφα!

Η μπλόφα μας

Υπάρχει κάτι περισσότερο για το Rouge Velvet the Lipstick από ότι βλέπει το μάτι. Όπου μερικά ματ κραγιόν είναι ξηρά και βαριά, το κραγιόν Rouge Velvet the Lipstick ήρθε για να σας εκπλήξει παίζοντας με τα ατού του. Μέσω μιας υβριδικής φόρμουλας που περιέχει ένα ενυδατικό σύμπλεγμα και μια τέλεια ισορροπία μεταξύ της υψηλής πυκνότητας χρωστικής και των αιθέριων ελαίων, καταφέρνει να συμβιβάσει το ασυμβίβαστο. Το κραγιόν Rouge Velvet the Lipstick συνδυάζει ένα εξαιρετικά ματ φινίρισμα, βελούδινη υφή και άνεση που δεν έχετε συναντήσει ποτέ ξανά σε ένα τόσο απίστευτα ελαφρύ κραγιόν. Το κραγιόν Rouge Velvet the Lipstick θα αισθανθείτε απίστευτα ελαφρύ... θα το εφαρμόσετε, θα το ξεχάσετε! Τζάκποτ!  

Παίξτε τα στοιχήματά σας

Το κραγιόν Rouge Velvet the Lipstick αγαπά την πρόκληση! Η τελευταία; Για να παραμένει για περισσότερο χρόνο, επιτυχία όπου άλλα ματ κραγιόν έχουν αποτύχει. Το εφαρμόζετε το πρωί και δοκιμάστε το συνεχώς καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας: Ψιθυρίστε, συνομιλήστε στο τηλέφωνο, γελάστε, δαγκώστε ένα μήλο, πιείτε σαμπάνια, το φιλί ... το πήρατε… Όλα φεύγουν! Μέσω της φόρμουλάς του που περιέχει μια νέα γενιά πολυμερών, το κραγιόν Rouge Velvet the Lipstick παραμένει σταθερό και είναι ο πιο πιστός "συνεργάτης" σας σε εγκλήματα όλα… χωρίς αιμορραγία! Τώρα αυτό είναι ένα σίγουρο στοίχημα!

Απόλυτη ακρίβεια

Τα εξαιρετικά ματ κραγιόν απαιτούν να καθορίζετε τα χείλη με απόλυτη ακρίβεια. Σ’ αυτό το σούπερ γυναικείο, κομψό κραγιόν, η άκρη εφαρμογής του Rouge Velvet the Lipstick προσφέρει ακριβώς τη σωστή ποσότητα φόρμουλας για να εφαρμόζει χρώμα στα χείλη με εξαιρετική ακρίβεια, από το κέντρο σε όλη τη διαδρομή μέχρι τις γωνίες. Με ένα απαλό πέρασμα και είστε έτοιμη για να βγείτε έξω από την πόρτα!

12 must-have κραγιόν

Ελέγξτε τον "σύντροφό" σας ή μήπως θα πρέπει να λέμε ματ. Έχετε ήδη παρασυρθεί από τα χαρακτηριστικά του νέου κραγιόν και τώρα που θα πρέπει να αποφασίσετε τι απόχρωση για να πάρετε δεν ξέρετε ποιο να διαλέξετε; Το κραγιόν Rouge Velvet the Lipstick κυκλοφορεί τώρα σε 12 υπέροχες, βελούδινες αποχρώσεις και προσφέρει μια φόρμουλα γεμάτη με εξαιρετικά καθαρές χρωστικές, που καλύπτουν τα χείλη με τέλειο χρώμα. Από εκλεπτυσμένους φυσικούς nude τόνους και ροζ τριανταφυλλί μέχρι κατακόκκινα, με απαλά ροζ χρώματα, οι αποχρώσεις του κραγιόν Rouge Velvet the Lipstick προσφέρουν μια νέα γοητεία στην κλασική παλέτα - χρώματα pop, γοητεία και ταιριάζουν στα χείλη σας ανεξάρτητα από τη διάθεση που βρίσκεστε!

01 Hey Nude! Αυτό το nude μπεζ δεν περνά απαρατήρητο στα χείλη και προσθέτει ένα κομμάτι κομψότητας στο look σας.
02 Flaming'rose, ένα ρόδινο nude που βελτιώνει το χρώμα των χειλιών σας.
03 Hyppink chic, ένα σκονισμένο τριανταφυλλί που φωτίζει την επιδερμίδα σας.
04 Hip Pink, ένα λαμπερό ροζ για να δημιουργείτε μια μοντέρνα εμφάνιση για κάθε περίσταση.
05 Brique-à-brac, ένα πανέμορφο ροζ καφέ που λειτουργεί τέλεια σε κάθε χροιά δέρματος.
06 Abrico'dabra!, Ένα απαλό, φρέσκο χρώμα ροδάκινου που θα σας δώσει την όμορφη λάμψη με ένα απλό πέρασμα.
07 Joli carmin'ois, ένα ζωντανό πορτοκαλοκόκκινο για να δημιουργήσετε ένα εκθαμβωτικό χαμόγελο, γεμάτο λάμψη.
08 Rubi's cute, ένα έντονο κόκκινο για μια διαχρονική κομψή εμφάνιση.
09 Fuchsia botté, μια φανταστική φούξια με μπλε undertones για αυτό το επιπλέον oomph!
10 Magni-fig, ένα βαθύ και έντονο πορφυρό.
11 Berry formidable, ένα κομψό μπορντό για μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση.
12 Brunette, ένα "όχι μόνο-για-μελαχρινές" σκούρο κοκκινωπό καφέ που αναδεικνύει την αίγλη και το glamour.

Bourjois Buzz

Το πιο πρόσφατο νέο για τη ρουτίνα της περιποίησης των χειλιών σας: Το θαυματουργό Miraculous Contour Universal Liner Lip + Primer!

Φροντίστε τα χείλη σας με ένα primer και θα αποκτήσετε το τέλειο ματ αποτέλεσμα όταν χρησιμοποιήσετε το κραγιόν Rouge Velvet the Lipstick. Το Miraculous Contour είναι το must-have προϊόν, ουσιαστικά ότι καλύτερο για τα χείλη σας και δεν θα μπορείτε να το αποχωριστείτε. Σίγουρα είναι η «είδηση» που θα ποστάρετε στα tweets σας!

Περί τίνος πρόκειται;

Το Miraculous Contour Universal Lip Liner + Primer δημιουργεί τον καλύτερο "καμβά" στα χείλη σας για να δεχθούν το οποιοδήποτε κραγιόν σας. Με μια φόρμουλα που αποτελείται από μικροκρυσταλλικό κερί και βούτυρο Shea, ομαλοποιεί, απαλύνει και μαλακώνει τα χείλη σας, γεμίζει τις ρωγμές και προετοιμάζει τα χείλη για την εφαρμογή του κραγιόν. Και επειδή είναι διαφανές, θα μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με κάθε απόχρωση του κραγιόν σας.

Tο Miraculous Contour Universal Lip Liner + Primer έχει περισσότερα από ένα τρικ στο "μανίκι" του. Γι’ αυτό αξίζει να το συμπεριλάβετε στην ρουτίνα της περιποίησης των χειλιών σας:

Σαν lip liner

  1. Περιποιηθείτε τη γραμμή των χειλιών σας με το Miraculous Contour Lip Liner + Primer. Εξομαλύνει το περίγραμμα του χείλους σας, γεμίζει τα σκασίματα και σταματάει το κραγιόν εκεί που πρέπει, χωρίς να αλλοιώνεται το αποτέλεσμα.
  2. Το κραγιόν Rouge Velvet the Lipstick απλώνεται απαλά και δεν ξεφεύγει από τη γραμμή των χειλιών σας.

Σαν primer

  1. Γεμίστε τα χείλη σας με το Miraculous Contour Lip Liner + Primer και θα τα νιώσετε απαλά, βελούδινα.
  2. Σχεδιάστε τα περιγράμματα των χειλιών με το Contour Edition lip liner για να δημιουργήσετε ένα δεύτερο "φράγμα".
  3. Χρησιμοποιώντας την άκρη του Rouge Velvet the Lipstick εφαρμόζετε το κραγιόν αρχίζοντας από το κέντρο των χειλιών για μια εξαιρετική εφαρμογή ακριβείας.

Tags BOURJOIS Rouge Velvet The Lipstick, Bourjois, beauty, LIPSTICK, Ομορφια, κραγιον


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5156 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3725 s // Total time: 2.8882 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X