Η μία ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις για να δεις αν η σχέση σου θα έχει διάρκεια!


Η μία ερώτηση που πρέπει να απαντήσεις για να δεις αν η σχέση σου θα έχει διάρκεια!

Διαβάστε αναλυτικά

Στην αρχή μιας σχέσης, εκτός φυσικά από ενθουσιασμός,υπάρχει και μόνιμο άγχος. Θα κρατήσει όλο αυτό ή σε λίγο καιρό η...μαγεία θα χαθεί; Η απάντηση στην ερώτησή σου, είναι πιο απλή από όσο νομίζεις, και προϋποθέτει να απαντήσεις σε... ακόμη μία ερώτηση.

Ο Αριστοτέλης λοιπόν στα Ηθικά Νικομάχεια, ανέφερε ότι οι άνθρωποι τείνουν να αγαπούν τρία διαφορετικά πράγματα: Αυτά που είναι χρήσιμα, αυτά που είναι ευχάριστα και αυτά που είναι καλά, αναφέροντας το τελευταίο ως το πιο ξεχωριστό.

Όπως ο ίδιος είπε λοιπόν, ενώ τα δύο προηγούμενα εμπεριέχουν μέσα τους τον εγωισμό-θέλουμε κάτι χρήσιμο για εμάς αλλά και κάτι ευχάριστο, γι΄αυτό και μας τραβούν τα αντίστοιχα πρόσωπα τα οποία τελικά θα μας ωφελήσουν- το τρίτο είναι το μοναδικό απογυμνωμένο από οφέλη, καθώς τείνουμε να αγαπάμε τον καλό, απλά και μόνο επειδή είναι αυτό που είναι.

Με λίγα λόγια, αν είσαι σε μία σχέση, όπως μεταδίδει το queengr επειδή ο σύντροφός σου είναι καλός και ιδιαίτερος και τον θαυμάζεις γι' αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε μάλλον η σχέση σας θα έχει διάρκεια. Αντίθετα, οτιδήποτε βασίζεται στο συμφέρον, είναι καταδικασμένο να αποτύχει (συνήθως).

Tags σχεσεις, ζευγαρι, ΕΡΩΤΗΣΗ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 4.3711 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2572 s // Total time: 4.6283 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X