Για 4η χρονιά οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και το Ράδιο Πρώτο γεμίζουν με χαμόγελο και ανθρωπιά την "Κάλτσα Αγάπης"


Για 4η χρονιά οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και το Ράδιο Πρώτο γεμίζουν με χαμόγελο και ανθρωπιά την "Κάλτσα Αγάπης"

Στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς τους

 Οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και το Ράδιο Πρώτο στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς τους, διοργανώνουν και στηρίζουν για 4η συνεχόμενη χρονιά το θεσμό της "Κάλτσας Αγάπης" ώστε να σκορπίσουν περισσότερη έμπρακτη αγάπη και χαμόγελα σε συνανθρώπους μας και ειδικά σε όλα τα παιδιά της Κύπρου.

"Μοναδικός στόχος και της φετινής "Κάλτσας Αγάπης" είναι αυτές τις γιορτές να μην στερηθεί κανένας συμπολίτης μας βασικά είδη τροφίμων και άλλων αγαθών" τονίζει η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ Ελίνα Θεοδότου.

Αυτές τις γιορτές, η κάλτσα του Άγιου Βασίλη θα γεμίσει για περισσότερες οικογένειες από κάθε άλλη φορά αφού θα κάνει τη "βόλτα" της από όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παγκύπρια και θα ενισχύσει τρία διαφορετικά ιδρύματα. Όπως τόνισε η κ. Θεοδότου "Ήρθαμε σε επικοινωνία με τρία φιλανθρωπικά ιδρύματα, ώστε να μας αναφέρουν οι αρμόδιοι τις πραγματικές ανάγκες που έχουν οι συμπολίτες μας για να τους βοηθήσουμε όσο καλύτερα γίνεται. Για αυτό δημιουργήσαμε τις λίστες με τα είδη πρώτης ανάγκης που αναλογούν σε όσους πραγματικά τα χρειάζονται".

Λίστες πρώτης ανάγκης
Τα καταστήματα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ στην επαρχία Λευκωσίας (Έγκωμη / Λατσιά / Ακρόπολη / Δευτερά) θα συλλέγουν είδη πρώτης ανάγκης για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, στην επαρχία Λάρνακας και Πάφου (Λάρνακα Καμάρες / Λάρνακα Κεντρικό / Σκαρίνου & Πάφο) θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης για το "Hope For Children" CRC Policy Center και στην επαρχία Λεμεσού (Λινόπετρα / Κάψαλος / Κολόσσι) θα συλλέγονται είδη πρώτης ανάγκης για το φιλανθρωπικό ίδρυμα Funraising.

Τα είδη πρώτης ανάγκης θα συλλέγονται από την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου σε όλες τις υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Στο χώρο των υπεραγορών θα υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένα κουτιά όπου θα μπορεί ο καθένας διαλέγοντας από τα είδη που υπάρχουν στη λίστα να στηρίξει την προσπάθεια αυτή. Η κάθε πόλη θα έχει την λίστα του ιδρύματος που της αναλογεί με τα προϊόντα που θα συλλέγει. Μπορείτε να ζητήσετε τα είδη συλλογής από την Υπεραγορά της επαρχίας σας ή στην ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Για την ενίσχυση της προσπάθειας, παραγωγοί του Ράδιο Πρώτο θα κρατούν συντροφιά στους πελάτες της υπεραγοράς και θα τους ενημερώνουν για το πώς μπορούν να συνεισφέρουν ώστε να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη κάλτσα αγάπης της Κύπρου που έγινε ποτέ.

Ζωντανές συνδέσεις με το Ράδιο Πρώτο για την "Κάλτσα Αγάπης"
Το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν ζωντανές συνδέσεις από τις 10.00 - 13.00 στην υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Λάρνακα Κεντρικό και ΑΛΦΑΜΕΓΑ Πάφου και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθούν ζωντανές συνδέσεις από τις 10.00 - 14.00 στην υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης στη Λευκωσία και ΑΛΦΑΜΕΓΑ Καψάλου στη Λεμεσό.

"Με τη βοήθεια των τριών ιδρυμάτων, τα είδη πρώτης ανάγκης θα διατεθούν αμέσως μετά τα live link στην κάθε πόλη και στο κάθε ίδρυμα ξεχωριστά. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν οι οικογένειες αυτές να νιώσουν τη ζεστή αγκαλιά όλων μας πριν τα Χριστούγεννα" αναφέρει η κ. Θεοδότου. Επίσης καλεί όλο το κοινό να στηρίξει την προσπάθεια αυτή για να χαρίσουμε αγάπη, χαμόγελα και χαρά στις καρδούλες των παιδιών που έχουν ανάγκη και να μετατρέψουμε αυτές τις γιορτές τους σε κάτι μαγικό.

Tags Καλτσα Αγαπης, αλφαμεγα, διασκεδαση, χριστουγεννα, εκδηλωση, go out


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1719 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4024 s // Total time: 2.5743 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X