Απονέμονται αύριο τα Time Out Eating Awards 2017


Απονέμονται αύριο τα Time Out Eating Awards 2017

Ο θεσμός που επιβραβεύει τη γεύση επιστρέφει και φέτος με 72 υποψήφια εστιατόρια σε 10 κατηγορίες και 4 τιμητικά βραβεία

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα Time Out Eating Awards, γιορτάζουν φέτος 13 χρόνια και διοργανώνονται για ακόμη μία χρονιά, για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού.

Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso.

Το περιοδικό Time Out, ο πρώτος οδηγός διασκέδασης της Κύπρου, διοργανώνει τα βραβεία με σκοπό την αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και την επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών. Η γνώση, άλλωστε, και η εμπειρία 13 χρόνων καθιστούν τα Time Out Eating Awards τον μοναδικό θεσμό στην Κύπρο, που μπορεί περήφανα να πει ότι γνωρίζει την εστίαση στο νησί. Τα Time Out Eating Awards είναι ένας διεθνής θεσμός και διοργανώνεται σχεδόν από όλα τα Time Out, που κυκλοφορούν στον κόσμο. Το Time Out φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς τους αναγνώστες του και προς τους εστιάτορες, ιδιοκτήτες και σεφ εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Tags Time Out Eating Awards 2017, βραβεια, Γιώργος Αγγελόπουλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5452 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2269 s // Total time: 2.7722 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X