Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η ερώτηση που της κάνουν κάθε μέρα τα παιδιά της


Ελένη Μενεγάκη: Αυτή είναι η ερώτηση που της κάνουν κάθε μέρα τα παιδιά της

Δείτε τι είπε;

Την προσμονή της για τα Χριστούγεννα εξέφρασε on air η Ελένη Μενεγάκη, αποκαλύπτοντας, παράλληλα, την ερώτηση που της κάνουν συνέχεια τα παιδιά της.

"Την φάγαμε και αυτή τη βδομαδούλα! Θα μου πεις “γιατί τρως τις εβδομάδες ρε Ελένη;”. Ξέρω ‘γω; Για να ‘ρθουν τα Χριστούγεννα ας πούμε", ανέφερε η παρουσιάστρια και περιέγραψε τον διάλογο που έχει κάθε πρωί, αυτές τις μέρες, με τα παιδιά της: "Tο ακούω κάθε μέρα στο σπίτι. “Πότε θα έρθουν τα Χριστούγεννα; Πότε θα κλείσουν τα σχολεία;”, μου λένε. “Πότε θα κλείσουν;” λέω εγώ. “Koυράστηκα” μου λένε. “Αμ εγώ;”. Αυτόν τον διάλογο έχουμε κάθε πρωί!".

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη αποκάλυψη από την Ελένη Μενεγάκη: Η ατάκα της Λάουρας και η αντίδραση του Άγγελου όταν γεννήθηκε η Βαλέρια

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει ποιό είναι το πρόβλημα που έχουν τα παιδιά της και ανυπομονούν για τις γιορτές. "Το πρόβλημά μας είναι ένα: πώς θα ξυπνήσουμε το πρωί! Εγώ νομίζω πως, όταν μου λένε για τις διακοπές των Χριστουγέννων, τουλάχιστον τα δικά μου παιδιά , αυτό που τα κουράζει είναι ότι κάθε μέρα ξυπνούν πρωί. Θέλουν τις διακοπές, δεν τους κουράζει νομίζω το σχολείο, στα μαθήματα τα πάνε μια χαρά, τους φίλους τους τους έχουν εκεί…", επεσήμανε, χωρίς να κρύβει ότι και η ίδια ανυπομονεί να ξεκουραστεί εκείνες τις ημέρες.

Διαβάστε επίσης: Η Ελένη Μενεγάκη δηλώνει πόσα χρήματα έχει κερδίσει την τελευταία 12ετία

Δείτε στο βίντεο από το peoplegreece.com όσα είπε η παρουσιάστρια:

Tags ελενη μενεγακη, διασημοι, gossip, showbiz κύπρος, παιδια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2057 s (234 Queries.) // Parse time: 0.2116 s // Total time: 2.4172 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X