Η γνωστή Ελληνίδα μετά τις δύσκολες στιγμές που έζησε είναι και πάλι ερωτευμένη!


Η γνωστή Ελληνίδα μετά τις δύσκολες στιγμές που έζησε είναι και πάλι ερωτευμένη!

Δείτε τον κούκλο σύντροφο της...

Τον τελευταίο καιρό έζησε δύσκολες στιγμές καθώς μετά από λίγους μήνες μετά τον χωρισμό της είδε τον αγαπημένο της να κάνει πρόταση γάμου στη νέα του σύντροφό και κάποιους μήνες αργότερα να κυκλοφορεί η είδηση πως θα γίνει πατέρας.

Διαβάστε επίσης: Η πρώην του Θοδωρή Μαροσούλη είναι επώνυμη Ελληνίδα και κανείς δεν το γνώριζε!

Ο λόγος για την Ρούλα Σταματοπούλου και τον σύντροφό της, Ελεονώρας Μελέτη, Θοδωρή Μαροσούλη που είχαν φτάσει ένα βήμα πριν το γάμο. Τα νέα για εκείνη, όμως, είναι και πάλι πολύ ευχάριστα αφού όπως αναφέρει το περιοδικό Down Town, η γνωστή make-up artist και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Άκης Ζήκος είναι ζευγάρι και δεν κρύβουν τον έρωτα τους. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι δυο τους βρέθηκαν να δειπνούν σε εστιατόριο, ανταλλάσσοντας τρυφερές αγκαλιές, ενώ μάλιστα δεν φαίνεται να τους απασχολούν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Στενοί φίλοι μάλιστα της makeup artist αποκάλυψαν στο Down Town πως "γνωρίζονταν από παλιά, αφού είχαν κοινές παρέες, ωστόσο πριν από λίγο καιρό τούς χτύπησε ο έρωτας την πόρτα. Άλλωστε, κάπως έτσι δεν γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις;" ανέφερε χαρακτηριστικά.

Tags ρουλα σταματοπουλου, Θοδωρή Μαροσούλη, Άκης Ζήκος, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, ΕΡΩΤΑ, ζευγαρι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4424 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2418 s // Total time: 2.6842 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X