Μίνα Αρναούτη: Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη απαντά τι θα έλεγε στη μητέρα του Παντελίδη αν την είχε μπροστά της


Μίνα Αρναούτη: Στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη απαντά τι θα έλεγε στη μητέρα του Παντελίδη αν την είχε μπροστά της

Δείτε το βίντεο…

Η συνέντευξη που όλοι περιμέναμε! Και δεν είναι άλλη από εκείνη της Μίνας Αρναούτη η οποία μίλησε για πρώτη φορά μετά το τροχαίο που είχε αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο του Παντελή Παντελίδη, μια είδηση που συγκλόνισε το Πανελλήνιο κι όχι μόνο.

Διαβάστε επίσης: Μίνα Αρναούτη: Αποκαλύπτει πως έμαθε το θάνατο του Παντελή Παντελίδη αλλά και γιατί δεν πήγε ακόμη στον τάφο του

Η νεαρή ήταν καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ και μίλησε για όλα όσα έγιναν το μοιραίο εκείνο βράδυ αλλά και την σχέση της με την οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή. Η ίδια εξομολογήθηκε πως έχει προσβληθεί και ενοχληθεί για τον πόλεμο που δέχτηκε, ενώ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο τι θα έλεγε στη μητέρα του Παντελή αν την είχε μπροστά της.

Διαβάστε επίσης: Απίστευτη αποκάλυψη από την Μίνα Αρναούτη για το ατύχημα

"Καταλαβαίνω πολύ τον πόνο της. Ίσως είναι το πρόσωπο που δεν μπορώ να του πω κάτι. Τι να πεις σε μία μητέρα που έχασε το παιδί της; Από την άλλη δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Θεωρώ ότι ήμουν σε πολύ δύσκολη θέση. Θα μπορούσαν να γίνουν όλα αυτά σιωπηλά. Και να έβγαινε η υπόθεση του δικαστηρίου… και να “έφταιγα”… η υπόθεση θα πήγαινε και πάλι στο αρχείο. Αν το κάναμε σιωπηλά, θα πήγαινα να τη βρω. Με όλη αυτή την επίθεση που δέχτηκα, φοβάμαι να μιλήσω σε αυτούς τους ανθρώπους", παραδέχτηκε δημόσια.

Φρόντισε ωστόσο να συνεχίσει: "Πιστεύω ότι αν ο Παντελής ήταν μαζί μας και είχα πάθει όλη αυτή τη ζημία… Εκτός του ότι δεν θα δεχόμουν αποζημίωση, ο Παντελής δεν θα επέτρεπε να μην αποζημιωθώ και να μην γίνει το καλύτερο για εμένα".

Δείτε στο βίντεο που δημοσίευσε το peoplegreece.com:

 

Tags μινα αρναουτη, ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ, Παντελής Παντελίδης, τροχαιο παντελιδη, διασημοι, showbiz κύπρος, gossip, αντωνης σροιτερ


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9884 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3329 s // Total time: 2.3213 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X