Η Κύπρος του Roddy Damalis σε ένα υπέροχο βιβλίο μαγειρικής


Η Κύπρος του Roddy Damalis σε ένα υπέροχο βιβλίο μαγειρικής

Μία πολυτελής έκδοση με εντυπωσιακές εικόνες, γεύσεις και αρώματα της πατρίδας μας όπως τα βίωσε ο ιδιοκτήτης και σεφ του βραβευμένου εστιατορίου \"Τα Πιατάκια\"

Ο Roddy Damalis, ιδιοκτήτης και σεφ του βραβευμένου εστιατορίου "Τα Πιατάκια" εξέδωσε πρόσφατα σε μία πολυτελή έκδοση το δεύτερό του βιβλίο με τίτλο "MY CY" το οποίο είναι αφιερωμένο στις γεύσεις της Κύπρου όπως ακριβώς τις βίωσε και ανακάλυψε ο ίδιος.

Ο συγραφέας και η δημιουργική του ομάδα έχουν δουλέψει με πολύ αγάπη για αυτό το βιβλίο για περισσότερο από ένα χρόνο και σήμερα είναι όλοι κατενθουσιασμένοι με το τελικό αποτέλεσμα. 

Το βιβλίο περιλαμβάνει 94 μοναδικές δημιουργίες φαγητού στις οποίες ο Roddy Damalis συνδυάζει την παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα και προϊόντα με σύγχρονες γεύσεις. Όλες οι συνταγές συνοδεύονται από εντυπωσιακές φωτογραφίες. Το βιβλίο αυτό παράλληλα με τις συνταγές περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις ομορφιές της χώρας μας.  Πρόκειται για ένα έργο τέχνης στο οποίο μπορείε να έχεις χειρόγραφη αφιέρωση από τον συγραφέα καθώς επίσης και το λογότυπο της εταιρείας σου (για παραγγελίες άνω των 30 κομματιών) στην πρώτη σελίδα του βιβλίου. Περισσότερα στο TimeOut Cyprus

Tags Roddy Damalis, βιβλίο μαγειρικής, φαγητο, food news, τα πιατακια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2224 s (228 Queries.) // Parse time: 0.4041 s // Total time: 2.6266 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X