Το πάρτι στη Λευκωσία που συγκέντρωσε αρκετούς εκπροσώπους της κυπριακής showbiz! [εικόνες & βίντεο]


Το πάρτι στη Λευκωσία που συγκέντρωσε αρκετούς εκπροσώπους της κυπριακής showbiz! [εικόνες & βίντεο]

Ποιοι βρέθηκαν εκεί;

Πάρτι για τα 30α γενέθλιά της πραγματοποίησε το βράδυ της Παρασκευής, 17 Νοεμβρίου, στο σπίτι της, η δημοσιογράφος και μέλος του πάνελ της εκπομπής “Όλα για σένα”, Χριστιάνα Αντωνίου.

Στο πάρτι παρευρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι Κύπριοι, με τους οποίους, βεβαίως, διατηρεί φιλικές σχέσεις η εορτάζουσα. Μεταξύ αυτών, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι συνεργάτες της από την εκπομπή, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Νικόλας Ιωαννίδης, Παντελής Παναγιώτου, Έλενα Θεοδώρου, Κάλια Ελευθερίου και Άντρη Αβραάμ. Επίσης, παρευρέθηκαν η Άντρεα Κυριάκου με τον σύζυγό της, Γιώργο Μερκή, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, η Αντωνία Ζήνωνος, ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος, η Χαρούλα Αλέξη, ο Gregory Morfi, ο Ανδρέας Ζαννετίδης κα.

Η Χριστιάνα Αντωνίου, ο Μιχάλης Σοφοκλέους, ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος, η Χαρούλα Αλέξη, η Αντωνία Ζήνωνος και η Άντρεα Κυριάκου.

Ο Παντελής Παναγιώτου, η Τζώρτζια Παναγή, η Χριστιάνα Αντωνίου, η Έλενα Θεοδώρου και ο Πέτρος Νικολάου.

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, ο Νικόλας Ιωαννίδης, ο Πέτρος Νικολάου, ο Ανδρέας Ζαννετίδης, η Παναγιώτα Ιακώβου, ο Μιχάλης Σοφοκλέους, ο Μιχάλης Σπύρου και η Χριστιάνα Αντωνίου.

Η εορτάζουσα μαζί με την Τζώρτζια Παναγή, τον Gregory Morfi και την Τόνια Κατσιολούδη. 

Η Χριστιάνα Αντωνίου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου. 

Η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής

Τις εντυπώσεις έκλεψε μία δημιουργία σε χρυσό χρώμα, η οποία σχημάτιζε την ηλικία της Χριστιάνας, η οποία τοποθετήθηκε προκειμένου να βγάζουν φωτογραφίες. Η εορτάζουσα έσβησε δύο εντυπωσιακές τούρτες, καθώς η μία ήταν δημιουργία της Μαριέλλας Χρήστου, ενώ η δεύτερη των συνεργατών από την εκπομπή, Αρέστη και Παναγιώτη Αριστίδου. 

Η εορτάζουσα έσβησε τις τούρτες της στο πλευρό των συνεργατών της. 

Tags χριστιανα αντωνιου, πάρτι, γενεθλια, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, showbiz κύπρος, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1869 s (248 Queries.) // Parse time: 0.7090 s // Total time: 2.8960 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X