Η Βαλάντω Τρύφωνος μιλά για το νέο της επαγγελματικό βήμα στο Ράδιο Πρώτο


Η Βαλάντω Τρύφωνος μιλά  για το νέο της επαγγελματικό βήμα στο Ράδιο Πρώτο

Τι λέει αποκλειστικά στο ilovestyle.com 

Μία νέα πρόταση από την τραγουδίστρια Βαλάντω Τρύφωνος την οποία απολαμβάνουμε πλέον και ως ραδιοφωνική παραγωγό μέσα από τη συχνότητα του πρώτου ραδιοφωνικού σταθμού, του Ράδιο Πρώτο. Εμείς μιλήσαμε μαζί της και μας είπε για αυτη τη νέα της επαγγελματική δραστηριότητα: 

Βαλάντω πως προέκυψε η συνεργασία σου με το Ράδιο Πρώτο;
Ήταν μια πρόταση που έγινε μεταξύ σοβαρού και αστείου σε ένα meeting μαζί με τον Ζαχαρία Φιλιππίδη. Μου κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον και ξεκίνησα να σκέφτομαι concept. Πρότεινα κάτι στον Ζαχαρια και την επόμενη μέρα γράψαμε πιλότο. Η εκπομπή θα έχει ένα "διδακτικό" χαρακτήρα και θα κάνει μία εισαγωγή για "αρχάριους" - θα έλεγα - σε iconic συγκροτήματα, καλλιτέχνες, είδη μουσικής αλλά και δεκαετίες.

Ποια η σχέση σου με το ραδιόφωνο;
"Μικρό μου κουτί". Που μου κρατούσες συντροφιά... Θέλω να μου υποσχεθείς. Πως δεν θα σωπάσεις ξαφνικά..." γράφει ο Bertolt Brecht στην "Μπαλάντα του ραδιοφώνου" και με εκφράζει απόλυτα. Μεγάλωσα στα 90s άρα το ραδιόφωνο ήταν ο σημαντικοτερος φορεας νεας μουσικής. Η μουσική είναι το οξυγόνο μου άρα το ραδιόφωνο έγινε γρήγορα μεγάλη "καψούρα". Άκουγα ραδιόφωνο όλη μέρα ακόμα και την ώρα που διάβαζα και θυμάμαι να περιμένω με ανυπομονησία να παίξουν τα αγαπημένα μου τραγούδια για να τα "γράψω" σε κασέτα.

Όλοι μιλούν για μια μαγεία που σου προσφέρει το ράδιο. Το ένιωσες και εσύ;
Δεν είναι τυχαίο που πολλοί χαρακτηρίζουν το ραδιόφωνο την τέχνη της φαντασίας. Μπροστά στο μικρόφωνο του ραδιοφώνου έχεις την ευκαιρία να είσαι όχι μόνο ο παρουσιαστής αλλά και ο συγγραφεας ή σκηνοθέτης - αν θες - του "έργου" που θα παρουσιάσεις. Μπορεις να δημιουργήσεις νοητές εικόνες πιο εύκολα από κάθε άλλο μέσο επικοινωνίας, γιατί δεν υπάρχει εικόνα για να περιορίσει την φαντασία. Και αυτό είναι μαγικό!

Που αλλού σε απολαμβάνουμε; Ποια τα μελλοντικά σου σχέδια;
Στη "Βόλτα" μας με τον Στάθη Δρογωση και τον Βαγγέλη Μαρκαντωνη ανα την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και στην προσωπική μου παράσταση "3" που ξεκινάει το ταξίδι της στις 24/11 από την Αθήνα.

Τη Βάλαντω Τρύφωνος την απολαμβάνουμε μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Πρώτο, 99.3, 89.4, 87.9 κάθε Σάββατο 13:00-14:00 στην εκπομπή "Βαλάντω on the rocks" 

Tags Βαλάντω Τρύφωνος, ράδιο πρώτο, διασημοι, ραδιοφωνο, ραδιοφωνικη παραγωγός


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3954 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3361 s // Total time: 2.7315 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X