Ο Νίκος Αλιάγας ανακηρύχθηκε προσωπικότητα της χρονιάς από το GQ στη Γαλλία


Ο Νίκος Αλιάγας ανακηρύχθηκε προσωπικότητα της χρονιάς από το GQ στη Γαλλία

Η γαλλική έκδοση του περιοδικού GQ κάθε χρόνο βραβεύει τους ανθρώπους που με το ταλέντο τους ή τη δουλειά τους, κάνουν τη Γαλλία καλύτερη. Φέτος, ανάμεσα σε όσους ξεχώρισε το περιοδικό βρίσκεται και ένας Έλληνας, ο Νίκος Αλιάγας.

Ο Νίκος Αλιάγας έχει αγαπηθεί από τους Γάλλους λόγω του επικοινωνιακού του χαρακτήρα και του ταμπεραμέντο του. Εκτός από την παρουσίαση, το ταλέντο του στη φωτογραφία και η αισθητική του, τον έχουν κάνει αρκετά δημοφιλή στη Γαλλία, γι αυτό και τον τιμά το περιοδικό GQ.

Η πολιτική προσωπικότητα της χρονιάς είναι μια γυναίκα, η δήμαρχος του Παρισιού Αν Ινταλγκό, η οποία ξεχώρισε γιατί πέτυχε την ανάληψη της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 από το Παρίσι.

Στη λίστα με τις προσωπικότητες της χρονιάς εκτός του Νίκου Αλιάγα φιγουράρουν ο τραγουδιστής Μπενζαμέν Μπιολέ, ο ηθοποιός Ματιέ Κασσοβίτς και ο πρόεδρος του Radio France Ματιέ Γκαλέ. Τέλος, ο Μουνίρ Μαζουμπί, υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής στην κυβέρνηση Μακρόν, θεωρείται η «ψηφιακή προσωπικότητα του 2017».

Tags νικος αλιαγας, γαλλια, διασημοι, προσωπικοτητα της χρονιας


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2756 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3938 s // Total time: 3.6694 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X