Η αναφορά της στην Κύπρο...
Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα θέλουν την Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι ζευγάρι καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που οι κάμερες τους απαθανάτισαν μαζί σε βραδινές εξόδους.
Διαβάστε επίσης: Γιώργος Αγγελόπουλος: Ο ρόλος έκπληξη σε εκπομπή του ΣΙΓΜΑ
Τόσο η παρουσιάστρια όσο και ο νικητής του "Survivor 1" ισχυρίζονται πως είναι μόνο φίλοι. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δεν άντεξε άλλο και απάντησε μέσα από την εκπομπή της ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ τους.
"Για να το κλείσουμε λοιπόν κι αυτό το θέμα, απάντησε και ο Γιώργος, έχω ήδη απαντήσει και εγώ, οπότε δεν υπάρχει τώρα λόγος να το συζητάμε πια αυτό το κομμάτι. Η δουλειά που λέει ότι θα κάνουμε, ισχύει. Θα κάνουμε μια δουλειά τέλος του μήνα, θα πάμε στην Κύπρο και θα παρουσιάσουμε μαζί τα βραβεία "Time Out" που γίνονται στην Κύπρο κάθε χρόνο και θα το κάνουμε μαζί με τον Γιώργο αυτό, μέχρι εκεί. Ας τελειώσουμε με αυτό το θέμα", είπε η παρουσιάστρια.
Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο του zappit.gr: